kuci, někde tu byl odkaz na vyhledání dílu podle čísla škodováckýho, nemužu to najít... ví někdo kde to bylo?
16:12:40 03.12.2010
FORM - zlomená ojnice
-> Jozka: Pokud to má být na škodovku, tak bych si skoro i tipnul, že by to mohla výt sestava spodního šroubu pro upevnění fovoriťáckého alternátoru na 742kový držák, potažmo motor. Ale zkus si to oměřit.
15:57:00 03.12.2010
Tony Outland
ondie => no fotky poskytnu az bude obleva ted se k autu nedostanu je pod sněhem (masku pak sundam a nafotím
09:57:25 03.12.2010
Jozka
Uvízl u mě takovýhle šroub se dvěma trubkovitými bazmeky.. došel sice se škoda díly, ale nemám ani tušení, jestli je to vůbec autodíl. Takle to bylo navlečený, je to M10 a ty válečky mají vnější průměr cca 20 mm. Neví někdo?
-> afro100: Ten dekl jsem prohnal mám dojem vloni kotlem, dneska už ani nevím zda patřil do kufru tou latí dopředu, nebo dozadu. A to, jsem považoval za očka na pásek, mohly být "panty" - neb byly v páru a v rozích.
A i když mi tohle info je v současnosti k ničemu, jsem fakt zvědavej, co vyzkoumáte..
-> afro100: Mozem sa pozriet, ale az v sobotu, ked budem doma
13:21:57 01.12.2010
afro100
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): vyrez je rovnaky, ostatne pochybujem ze by robili na kapoty eR a kiliu ine formy ked je to prakticky az na detaily to iste ... system u eR je zrejme lepsi, len teraz keby som videl na com to este drzalo na tom papundekli ...
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tj....už moje babička říkala že kulatej wartburg 311 byl mnohem luxusnější než kilo...."měl přece lampičku vzadu v kufru"...a má pravdu
-> Jozka: no ono u LS ako aj u normalneho kila to bolo vymyslene tak, ze tam bol v pavuku kapoty taky hak z gumy a po odklopeni toho papundekla sa to tam zachytilo, pokial teda ten papundekel drzal v origo gumach na dne kufra ...
u eR to bolo inak, v strede pavuka bola lampicka ..