skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
-> MOLSO: a nechceš si ten predaj este premyslieť 

-> castrol: yes
-> krtik: uvarim to v luhovej vode

-> krtik: uvarim to v luhovej vode

-> Jozka 19.01.15 12:46:26: Ajo, máš recht - já jsem to nějak nezkoumal, jenom jsem na to mrknul...

-> Tomaso435: -> MOLSO 19.01.15 13:25:00: - budeš něco vařit? Taky rád ,,vařím". Ale pokud mohu doporučit, řádně tu mrkev umyj, dyk je celá černá.
-> MOLSO: tos predal jemu ?
-> MOLSO:
yes

-> Tomaso435: pripravujes suroviny ? 

-> Bukaj: takže sem z tej kupy šrotu vybral dobře :-D
-> Tomaso435: šroub olejového filtru plnoprůtok 742 a asi i Fa/Fel...
-> Bukaj 19.01.15 11:35:58: Klasickej MB držák je dosti jinej.. tenhle možná tak někdy ke konci výroby, ne?
-> Plisek 17.01.15 22:17:16: Neznám, ale .. skoda-virt.cz/cz/.../7293 1-rozdelovac-28 - čili Garde, Rapid.. a 130 dle tohoto: skoda-katalog.eu/ekatalog -105-120/.../rozdelovace
-> Plisek 17.01.15 22:17:16: Neznám, ale .. skoda-virt.cz/cz/.../7293 1-rozdelovac-28 - čili Garde, Rapid.. a 130 dle tohoto: skoda-katalog.eu/ekatalog -105-120/.../rozdelovace
-> Plisek 18.01.15 12:03:36: Těsnění vstupní trubky mísy s heliportem
(viz příslušné téma)

-> Plisek 17.01.15 21:38:37: 1000MB/100/110
-> Plisek 18.01.15 14:25:31: já to taky párkrát našel v bedně s dílama 

-> Pavel P..: aha tako koukám že mezi díly najdu i něco jiného co tam vůbec nepatří tak že to mohu vyhodit díky

-> Plisek 18.01.15 12:04:29: tohle dle mě neni na auto ale průchodka v hajzlmíse na trubku od nádrže splachovače, ty starý co byli ještě na zdi...
-> stepan: rozumím
Ovšem zeptat jsem se musel 

-> Enggik: Asi nebylo, chci si nechat rezervní.
-> stepan: Přesně tak, to 20ti děrové je starší. Bohužel kdy se to lámalo, taky nemám přesně vypozorováno. 80ky ještě měli 20 děr, 82ky už jen 16.
Nebylo by to 5ti řádkové, pokud je v pěkném stavu k mání??
Nebylo by to 5ti řádkové, pokud je v pěkném stavu k mání??

-> Eidy: právě jsem koukal na motor 120 a tam je trochu jinej tak že by to tedy mohla být ta 100 asi
-> Plisek: Ten černej plech je na přidělání pod 2 šrouby co drží hlavu. Je to držák filtru 100, možná 120.
mám tu k určení ještě rozdělovač 443 213 204 541
prosím o určení tohoto držáku na filtr box na jakou je to škodovku děkuji
Teď sem měl v rukou dvě užovkový čela a jedno má v mřížce 4 řady děr a druhý 5. To se čtyřma má i širší průchod na nárazník, takže bude novější kvůli prepregům nejspíš, ví někdo kdy se to měnilo?
-> Tomaso435: To jsem se taky divil u Citroena C15, podobnost s fávem asi čistě náhodná 

-> Bukaj: Kličky nevím, ale stahování oken jo.
-> Tomaso435: Možná Italové nepočítali s tím, že si to někdo objedná s manuálním stahováním oken...
Nebo spíš ty kličky měla škodovka taky licenční, jako další věci...

Nebo spíš ty kličky měla škodovka taky licenční, jako další věci...

-> Bukaj: nevim jesi upadla, obě dvě byly stejný :D a docela tam sedla :D
-> Tomaso435 15.01.15 13:06:17: Upadla, no.
Já jsem do firemního Jumpera zase aplikoval kličku z Feldy. Ty tisícihrany jsou beztak všude stejný, jen se liší uchycení...
Já jsem do firemního Jumpera zase aplikoval kličku z Feldy. Ty tisícihrany jsou beztak všude stejný, jen se liší uchycení...

-> Zeke-ten šestý: Zdroji tvýho obrázku už jsem psal co je to za výrobu - až daj vědět, tak dám vědět 

-> Zeke-ten šestý 11.01.15 20:16:12: Jo, černý byly i polský, ale podle těch náustků na hadičky a čepiček na nich to bude něco z CS/SK produkce
A hliníkovej "páseček" s označením měly originální PAL válce (ty červené, ale i pozdější černé)

A hliníkovej "páseček" s označením měly originální PAL válce (ty červené, ale i pozdější černé)

to je 10let.. už si to nepamatuju... něco bylo vyražený ale co netušim
-> Pavel P..: a ty Polský, měly na sobě něco vyznačenýho? a co řernej válec s takovym hlinikovym kroužkem na sobě? to je co zač

černý byli i polský válce... osobně jsem ho kupoval v roce 2005 do mojí první škodovky
vika válec jsem viděl asi dvakrát a vždy byl v takovym sprostym žlutym zinku
-> Bukaj: jo? tim pádem to je velmi velmi dobře :D
Bál sem se aby to nebyla třeba Vika
Bál sem se aby to nebyla třeba Vika

-> Zeke-ten šestý: PAL 90.léta, respektive VAP 

stovka
-> Lůďa: To je na naftový zetory, máš to tam napsaný. 

Nedokázal by prosím někdo poznat zda se jedná o zadní čelo na Š100, nebo Š110R? díky...
-> Antony: -> su.tech – nezodpovědný hajzlík:
Taky se mi z Feldích kol líbí nejvíc
Já mám těchto kol sadu se zánovními gumami, kupované asi před rokem a půl na Virtu, posílané PPL, ale ani jsem je nenasadil - jsou docela orvané, jedno kolo dokonce tmelené...
...navíc dva druhy pokliček (jedny s větším "kruhem" na znak, druhé s menším).
Nakonec jsem zůstal u plecháčů s kamennými letňáky...
Taky se mi z Feldích kol líbí nejvíc

Já mám těchto kol sadu se zánovními gumami, kupované asi před rokem a půl na Virtu, posílané PPL, ale ani jsem je nenasadil - jsou docela orvané, jedno kolo dokonce tmelené...
...navíc dva druhy pokliček (jedny s větším "kruhem" na znak, druhé s menším).

Nakonec jsem zůstal u plecháčů s kamennými letňáky...