skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
-> Pavel P..: Taky mě to napadlo, ale předpokládal sem, že to všichni sledujou stejně jako já, tak je to jedno.
-> auta.petr: Jooo holt když tu vystaviš rovnou odkaz tak už to tady vidí plno dalších lidí

-> Pavel P..: Záleží na tom, kam se ta cena zase vyšroubuje, protože poslední dobou je to děs.
-> auta.petr: neni zač... to v odkazu je asi tak nejhezčí, co se tam hodí

-> Pavel P..: Díky za info, zase jsem o něco chytřejší...

-> auta.petr: Tak hlavně z výroby tam žádný nebylo, takže se dalo to co bylo zrovna v mototechně v prodeji... byli tyhle menší pak větší nějaký maďarský, pak chromovaný, nerezový, hliníkový... plechový lakovaný kladívkovou barvou, prostě fůra různejch provedení a typů..

-> Pavel P..: A byly tam i jiné varianty? Někdo mi říkal, že byly na kratší tyčce nebo na delší a tohle se údjně taky dávalo na Oktavii. Tak nevím, abych zase nešel do něčeho, co není na to auto, už takových věcí pár doma mám...

-> auta.petr: přesně takové se tam dávalo...

Potřebuji poradit, nevíte někdo jestli se takové zrcátko dávalo i na tisícovky? Popřípadě, jaké druhy tam byly?
Snad půjde ten odkaz otevřít.
Snad půjde ten odkaz otevřít.
-> afro100: oukej díky
-> Pavel P..: taky možnost
-> Pavel P..: taky možnost

-> Džony: na takový na který je dáš

-> Džony: dobove univerzaly
-> David.: ale pre iných cenný diel
-> suri: díky
takže mi je nanic

takže mi je nanic

-> David.: je to tak
před časem jsem koupil tento hlavní spojkový válec od zdejšího člena co prodal 125tku a měl tento válec schovaný právě na toto auto, ovšem vzhledově se mi nezdálo pár odlišností a tak jsem zjišťoval a nakonec nyní došel k identifikaci, že se jedná o spojkový válec na š100/110. může mi něko ze znalých potvrdit že je to tak?
dokáže mi někdo z vás říct kdo je výrobce?nebo někam nasměrovat?
je mi jasný že to neni jen na škodovku-ohledně velkýho rozsahu nastavení šířky
předem díky za info
je mi jasný že to neni jen na škodovku-ohledně velkýho rozsahu nastavení šířky
předem díky za info

-> castrol:
-> Pavel P..: Dík, odpoledne to budu moct odložit na správný místo..

-> Pavel P..: Dík, odpoledne to budu moct odložit na správný místo..
Jozka 09.01.12 13:13:37 napsal:
Jo, vlastně taky mám – mám matnej dojem.. Octávie.. brzdový
lana..??správně
Jo, vlastně taky mám – mám matnej dojem.. Octávie.. brzdový
lana..??správně

-> Jozka: to spodne je pero
vrchne nepoznam

Jo, vlastně taky mám – mám matnej dojem.. Octávie.. brzdový lana..??
-> m8rinek 06.01.12 20:03:26: Nesamostav.. To by se mohlo i ujmout
.
-> suri: Pasuje na všechny obtokový baňky, ale neměly už užovky zjednodušenou variantu bez tyčinky?
-> James1991 06.01.12 20:13:16: Napadl mě "silentblok" okna.. jestli je tl. cca 1 mm, mohla by to být jedna z variant gumky, co se dává mezi linetu bočních oken a sklo.

-> suri: Pasuje na všechny obtokový baňky, ale neměly už užovky zjednodušenou variantu bez tyčinky?
-> James1991 06.01.12 20:13:16: Napadl mě "silentblok" okna.. jestli je tl. cca 1 mm, mohla by to být jedna z variant gumky, co se dává mezi linetu bočních oken a sklo.
-> m8rinek: excentrický rukostav

-> Pavel P..: excentr je cokoli, značí to akorát dvě osy dané součástky... Nesamostav, to je výraz hodný uznání :))).
-> James1991: sám si nastav na MB kilo 

-> Tomaso435: neni
-> James1991: není to taková ta lemovka co se dávala na prepreg?
A to těsnění níže nikdo nevíte?
-> James1991: excenter na brzdové štíty mb 100
-> m8rinek: takže excentr

-> James1991: samostav se nastavuje sám, tohle má stejnou funkci, ale nastavuješ to ručně...
-> m8rinek: slyšel sem samostav, ale nesamostav slyšim prvně..
-> James1991: nesamostav na kilo...
-> suri:
Díky. A toto nevíš prosím? Něco brzdovým paknám ne?
Díky. A toto nevíš prosím? Něco brzdovým paknám ne?
-> James1991: sorry pičov*y píšem , šroub ku obrokovému filtru š1000-120
-> suri:
a to vpravo je tedy co?
a to vpravo je tedy co?
-> James1991: palec mb 100-105-120 obtokový filter , sklíčko 1000mb , palec 1000mb-prve 100 , a to vlavo sa zdá byť nejaké čidlo
Nevíte někdo to nalevo a napravo? palec 1000mb, sklíčko interierové 1000mb?
-> Hurdis 02.01.12 20:57:09: Tak to nebude on, už jen že má mnohem menší "převodovku"..
-> Pavel P.. 02.01.12 15:39:34: Provedeno!
To číslo (09-9421.91a) mi přijde divný, třeba Felicia pravostranná má 09-9421.90, žádný motory s písmenkem na konci jsem nenašel.. pod tou SK páskou jsou závitový otvory na uchycení silenbloku, asi nějakýho podobnýho, jako má třeba 1202 STW.. Když někdo najde, budu rád, moje prameny selhaly..
-> Pavel P.. 02.01.12 15:39:34: Provedeno!

-> Jozka: Nenašel jsem moc dobrou fotku, navíc je to natřené barvou, ale tvar vidět je. Z čela jakoby připomínal řemenici.
Ale jinak to podobné je dost, narozdíl třeba od těch z osmsetpětky apod.
Foto nemůžu nahrát, tak odkaz: www.autoplaneta.cz/ibase/ .../yromuwnoen2605.jpg
Ale jinak to podobné je dost, narozdíl třeba od těch z osmsetpětky apod.
Foto nemůžu nahrát, tak odkaz: www.autoplaneta.cz/ibase/ .../yromuwnoen2605.jpg
-> Jozka: opiš číslo z toho motorku, třeba něco najdeme..
-> havlik: Docela divný.. ale třeba upravili jen formu původně třeba žiguláckou v tom rozčilení při náběhu výroby..
Tyhle jsou asi nový, jen sem tam škráblý a nečím lehce oblemcaný..
-> Hurdis: Asi rozumím, ale spíš ne.. Jinou fotku už nemám..

-> Hurdis: Asi rozumím, ale spíš ne.. Jinou fotku už nemám..
-> Jozka: sundaval sem je z origo auta po tom co sem je zkroutil:D a kupodivu na nich opravdu nic neni
-> suri: Kdyby byl ten motorek vyfocen z opačné strany, V3S má obal zakončený vzhledově jako tři mezikruží, či jak to popsat.