skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda Roomster 1:18
-> Samantus: tak to je jina 

-> Syny: protoze ty me muzes jebat..... :-D joke
-> Samantus: Zvlastni, ze ses nikdy nezastal me, kdyz se tu pul virtu pres rok vsiralo do me
-> HLT: Ted uz sou videt alespon ty detaily... A kouka, ze je to docela pekny... Az takhle udelaj skodovku, tak si pro ni du :)

-> HLT: Ted uz sou videt alespon ty detaily... A kouka, ze je to docela pekny... Az takhle udelaj skodovku, tak si pro ni du :)
ac je roomster humus, tak se me ten model libi, a ty na ty vase posrany kecy uz si zacinam zvykat, asi to holt patri k dnesni generaci a k soucasnymu internetu no :(
Tak ja se tedy omlouvam za fotky ktere jsem tu dal a dnes jsem nafotil lepší
-> HLT: ja by som si tie fotky aj rad pozrel, keby sa na ne dalo pozerat. neviem ci si mal v rukach fotak prvykrat alebo co. ved nevidis ze su uplne rozmazane? 

-> Turda: souhlasím s tebou... apropo -> Syny: jo seženeš ho v jakémkoli hračkárství ale zaprvé nebudeš si ho moct takhle prohlédnout a za druhé nemám ani čas se pohybovat po hračkárství.... -> HLT: a ty fotky mohly být taky trochu lépe udělané.... Tak a teď jsem si rýpnul do každého a jsem zvědávý kdo mě první pošle do pr....!

-> Nwkt: tak to omluva..chyba na mojí straně!! ale i tak....-> Syny: však já vim, máš pravdu, ale přesunout a nevnímat, kdybyste ho nikdo nevnímal, tak on akorát nebude nasranej a vy taky, on bude nasranej možná tak akorát že mu nikdo neskouknul model a vy můžete bejt v klidu!! téma zanikne, nebo časem někoho zaujme a můžou si povídat!! nebudem v tom nic hledat, jen se zbytečně rozčilujete a pak se to všechno přesouvá do hádek!!

-> Turda: Dyt mu nikdo nic nedela... Ale jako i kdybych teda chtel ukazat nejakej model, tak to vyfotim alespon tak, aby tam bylo videt neco jinyho nez do sebe zapustena bila, cerna a bezova barva. Navic stale nechapu ten smysl, kdyz tenhle model se da normalne koupit a uz se nakej cas prodava. A nemluvim o tom, ze na strankach abrexu je vyfocenej taky...
-> Turda: Dyť jsem mu to přesunul
Tak ho nechte bejt ne?? to že zase Havlík začal jebat, to už je známá věc, souhlasim že je to blbost zakládat o takový "pi*ovině" nový téma, ale dá se to říct jinak, stačí aby moderátor upozornil, zamknul, přesunul, jako se to tak dělo vždycky ne??? fotky nic moc, celý nic moc, ale stačilo poučit ne?? 

-> HLT: A co jako říct na rozmazaný fotky nějakýho modelu???? Kdyby jsi to aspoň pořádně vyfotil, ale tohle ...... To to radši zamkni a uděláš líp

-> HLT: To se nezlob, ale ty fotky stojí za prd 

hoší co vy tady pišete to by me jeblo fakt clovek se tu snazi dat pekna model a vy hned takhle negativne ja se vam divim opravdu Jste *****
-> Matthes, záškodník z TechWebu: kdyz to jednou denne nestaci 

-> Syny: No asi tak a stejne blbej rumstr moc lidi nezaujme 

-> Syny: Jj 
-> m8rinek: Uz zase?

-> m8rinek: Uz zase?
-> HLT: jdi onanovat 

-> HLT 26.01.09 19:39:15: A myslis ze z tyhe fotky treba nekdo neco pozna?
Navic jak sem psal - tenhle model je bezne v kramech, tak kdyz si ho nekdo bude chtit prohlidnout, tak se tam muze kouknout... Navic bych rekl, ze 95%lidi tady roomster vubec nezajima :)

krásný užasný můžeš to zase smazat
kufr jinak toto tema je pro ohodnoceni modelu ja kse vam alibi a co rikate o jeho zpracovani
Nak nevim co ma tohle tema za vyznam? Model roomstera 1:18 je v kazdym slusnejsim hrackarstvi nebo modelarstvi... A jeste to mas rozmazany...
já ti nevim ale má tahle stránka v názvu škoda modely? nebo vidíš v jejim znaku roomstra? a proč zakládáš nový téma když o modelech je tu témat spousta a eště to dáš do sekce škodovky