skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
posr*** male rondly
18:25:52
09.11.2004
09.11.2004

Gryzly
-> King2: No u nás jezdijou večer a v noci po kruháku v levo i sanitky když blikaj a spěchaj. Dělám ve fabrice kde jsou okna přímo na kruháč. Tak jsem tam zažil už dost divnejch věcí.
16:51:03
09.11.2004
09.11.2004

King
2 Honza Bobr: Ti tvoji "trilobiti" (
) to napr. v KO svihaj na kruhaku do protismeru s neuprosnou pravidelnosti a vetsinou se jim nic nestane, potvoram prvohornim :)
) to napr. v KO svihaj na kruhaku do protismeru s neuprosnou pravidelnosti a vetsinou se jim nic nestane, potvoram prvohornim :)12:04:33
09.11.2004
09.11.2004

VeTeV
-> Milošek: mno ja sem zase zazil na kruhaku babu ktrea misto smerem vpravo to nasrala doleva a jelikoz to byl kruhak s dvema proudama tak tam stala a cumela a vsici na ni troubili..
21:55:45
08.11.2004
08.11.2004

Milošek
jo ja sem videl jak nejakej frajer v oktave predjizdel na kruhaku kamion a chtel ho podjet ale najednou zjistil ze se misto nahle zmensilo a kamion mu to dobre pomuchlal:)))oktava hnuta jak svine a kamionek smouhu na pneusce:))

20:53:59
08.11.2004
08.11.2004

Honza "Bobr"
Hm. Nejlepčí ovšem je, že ty "rondly" teď serou kam můžou, i na venkov! Takže kde dřív dělali dědci se šajzofkama zmatky kdo má přednost, tak teď jsou z toho úplně v hajzlu, trilobitní vidloni jedni, a dělá se tam štrůdl jak vod babky!! To mě chytá amok. Už se těšim, až to tam jeden z těch třetihorních řidičů švihne vlevo . . . to bude rána!
13:58:31
08.11.2004
08.11.2004

kirri - zrušená registrace
-> Simi: někdy mě to připadá, že si z nás udělali srandu, jakoby do prostředka silnice dali květináč, to pak ti kamionisti to objížděj stylem auto v pohodě, návěs je v tom květináči vnitřníma kolama, kde se stala chyba??? Je to kvůli tomu, že takhle předělávaj obyčejný křižovatky...
13:44:56
08.11.2004
08.11.2004

Simi
Mame tady u nas taky jeden takovej malej, sikovnej :-) Je tak malej, ze se na nem proste blikat skoro neda, protoze aby blinkry nezacaly blikat jeste o odbocku driv, musim je zapnout az za ni, coz je cca 2m od te dalsi, takze vlastne blikam uz ve chvili, kdy jsem pomalu pulkou auta z kruhaku pryc.
A nejvci me dostalo, kdyz jsem se tuhle vracel domu. Dojizdim ke kruhaku, koukam, jediny auto daleko siroko - nejaka fabie co se k nemu blizi z prava. Pribrzdim, protoze byla u kruhaku prvni, tudiz mela prednost a ve chvili, kdy na nej najela cumakem, vjel jsem tam taky. Jenze ten sulibrk si to proste strihnul doleva... a este na me troubil, ze sem mu vjel do cesty
A nejvci me dostalo, kdyz jsem se tuhle vracel domu. Dojizdim ke kruhaku, koukam, jediny auto daleko siroko - nejaka fabie co se k nemu blizi z prava. Pribrzdim, protoze byla u kruhaku prvni, tudiz mela prednost a ve chvili, kdy na nej najela cumakem, vjel jsem tam taky. Jenze ten sulibrk si to proste strihnul doleva... a este na me troubil, ze sem mu vjel do cesty

11:14:10
08.11.2004
08.11.2004

sep
no většinou jsou malý proto,že jsou to vlastně předělaný původní křižovatky a místo tam prostě není.....co se týká cyklistů,pokud vede souběžně s kruháčem cyklistická stezka,je zakázaný pro cyklisty použít rondel.....¨speciálně u nás v Přerově je kruháků čím dál víc,a kolem nich ty stezky,ale některý dědáci na ukrajinách si vesele opisujou kružnice,přejíždí z pruhu do pruhu a je jim fajn....
11:02:00
08.11.2004
08.11.2004

King
Pan ma na mysli kruhove objezdy, ze? :)) Ja mam na pravy strane od puvodniho majitele prave nejaky vypoukly zpetny zrcatko, coz neni spatny a pri jizde po kruhaku cumim i do interierovyho a pro jistotu nekdy hazim ockem i pres rameno a neni problem. Kruhaky i kdyz obcas miniaturni jsou myslim pozehnanim pro dopravu, ale co na nich dokaze cechacek obcas vytvorit, to je bomba! Ted nemam na mysli tebe :) to se muze stat a ten trubac byl asi pekne nervozni kokot. Ale zasnu, kdyz o vikendu 8 z deseti aut u kruhaku zastavuje na imaginarni STOPce a s blinkrama pak predvadej takovy diskoteky, ze jenom jasnovidec by dokazal prepdpovedet, kterej "exit" z kruhaku pouzijou...
10:24:10
08.11.2004
08.11.2004

jb
ak dnes jsem zazil zase příhodku která me presvedcila ze nase cesty navrhoval nejaky chytrak když to reknu slusne. U nas ve meste jsou takove ty male rondly kde se sotva otoci autobus. Pry v zajmu bezpecnosti to sice beru ale musí je delat tak male ??? dneska jsem v pravem pruhu mel cyklistu a hodlam se ho objet nerikam ze jsem si vykroutil hlavu nez jsem ho objel ale nikde nic v perifernim videni nebylo a na rondl jsem vjizdel sam a najednou když ho objizdim troubeni jak krava a nejaky tlusty pan :) objevil se jeho cumak v mem zrcatku. Prijel- dalsim napojenim Mavnu ze se omlouvam -ale podle me tam bylo mista dost .ale on si musí este trikrat zatroubit jeli sme po stejne ceste pak . Nerikam ze to nebyla moje vina ale jel jsem zpatky tou samou trasou a schvalne zkusil v tom samem miste cumet celou dobu do zrkadel a nic ..vidim akorat když vlastne vykružuji ten maly oblouk jen velmi skoro nic z druhého pruhu. To me nasralo protože jsem si myslel ze to bylo mou unavou. Zrcatka mam nastavena tak ze nevidim ani svoje auto abych mel co nejmensi mrtvy uhel. Nemam asfericke zrcatka. Mimochodem tedkom zrovna do skoly rysuju a pocitam ruzne typy oblouku pro silnici zeleznici,ruzne přechodnice,klotoidy atd. Ale kdo navrhnul ty male rondly to fakt nechapu uz se mi párkrát stalo ze když tam někdo vjede z vedlejší-napojovaci ho pruhu tak mate asi metr nebo dva na bržděni proste pro mini auta nebo na klicek. Nasralo i to ze clovek kolikrát mavne rukou když kvuli nekomu gumuju a nejaky tlustoch mi zacne naznačovat jaky jsem debil nevim co jako mam delat vylezt z auta a poklonit se ?? me by kolikrát stacilo i to mavnuti jako omluva ale to jejina kapitolka