skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Matika je sracka
prohledat
303 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 15.01.2009 do 20.02.2009, založil/a Matthes, záškodník z TechWebu
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Neznam ta je z pefky, ja sem FLD. Z techniky jsem mel berana a pak horu, a zkousel trch... A na fyziku blahovce a slavika. Tedka na techmech neubergra a slegra
-> Martin: A na cem si vyletel z CVUTu? Na matice ne, vid? Na to jsou tam lepsi veci

-> Martin: No ne, to sem blbje napsal... Grosz je ucitel, jinak by nemelo vyznam psat ze ho spoluzak nakop do rite
Uci s Libusi statistiku
Jinak OPT 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To fakt neznám... znám sotva pár čtvrťáků (propadlíky). Co jseš za obor ?
-> Martin: Hele a neznas nahodou Grosze? Toho spoluzak nakop do prdele
Protoze mu hodil s taskou na notebuk

Ja druhej r...

Ja druhej r...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Copak studuješ na ČZU ? Já jsem na technice, 5. ročník.
Taky jsem si prošel statistiku a Svatošová je naprosto v pohodě. Akorát mě štvala ta teorie, příklady šly spočítat.
Jinak matika na ČZU je naprosto pohodička, jakožto bývalý čvuťák jsem si tady připadal jak na střední (na čvutu jsem to dotáhl až na numerickou matiku, pak jsem to ukončil...).
Jinak matika na ČZU je naprosto pohodička, jakožto bývalý čvuťák jsem si tady připadal jak na střední (na čvutu jsem to dotáhl až na numerickou matiku, pak jsem to ukončil...).
-> gim: Mas Libusku Svatosovou?
-> FORM: Amen 

-> Trax: -> Čokin: jj CZU, drevarstvi
Jinak statistika me ceka pristi tyden :-D snad se to nejak poda...
Jinak statistika me ceka pristi tyden :-D snad se to nejak poda...
-> FORM: o maxwelkách v integrálním a dif. tvaru mě ani nemluv.. Jak slyším slovo Maxwell,vzpomenu si na Teorerii magnetického pole II a na pana Mayera
-> Labros: To jsem rád, že jsi si zavzpomínal :-)). Nevím proč zrovna maxwelky mi příjdou tak pěkné, asi že popisují veškeré elektromagnetické dění kolem nás, od rozsvícení žárovky po přenos obrázků z Marsu. Kdo pochopí Maxwellovy rovnice, získá úsměv všehomíra, pochopí princip života, splyne s vesmírem. Ommmmm
-> Saky: ale pozitivní na tom je, že když ti takhle po letech někdo připomene něco jako teď FORM, že existujou nějaký maxwellovy rovnice, tak jsi schopnej se na to kouknout na wikipedii a něco z toho třeba i mít, kolikrát i víc než na škole (i když nevim jestli v případě zrovna těch rovnic :))
-> Matthes, záškodník z TechWebu: gratuluji

-> FORM: Jo, neco z kvantovy mechaniky mame taky ted ve fyzice.
Akorat mi prosimte rekni, kdy mi (strojarovi) bude uzitecnej nakej pan maxvell a jeho uzasny rovnice, kterej je dohromady asi 13
-> Saky: jj, to je smutny. To je prej ted ten vysokoskolskej system, co nejvic do nas nahrnout a pak zapomenout.... A kdyz to prej pak budeme potrebovat, tak se to lip naucime, protoze uz jsme to jednou znali...

-> Saky: jj, to je smutny. To je prej ted ten vysokoskolskej system, co nejvic do nas nahrnout a pak zapomenout.... A kdyz to prej pak budeme potrebovat, tak se to lip naucime, protoze uz jsme to jednou znali...
-> Labros 20.01.09 10:25:11: Nojo... Ja to mel na stredni, ale to se zapomene 
-> vaclav785: Jinak tridu sem nasel spravnou a dostal 3
Takze ok

-> vaclav785: Jinak tridu sem nasel spravnou a dostal 3

nejsmutnejsi na tom je ze par let po skole kdy jste takovehle veci resili obratem ruky na to cumite jak vrana a nepamatujete si z toho vubec nic-)
-> Pedros: -> gabo000000: ja to este skusim, mozno motyka vystrelí, aj ked silno pochybujem...

-> Pedros: tak je..snad na koniec to bude 4ka:D
-> Trax: Joo, kvantová mechanika, to je humus, oproti tomu je Maxwell svatý a často i užitečný. Kdyby jsi byl správný felák, tak si necháš Maxwellovy rovnice i vytetovat na zadek. 

-> Luky.: No ja bych rekl zlata matika oproti treba fyzice.
Ucit se nakou schredingerovy rovnice, maxvelovu rovnice a spoustu dalsi sra*ek

Zlatej zeměpis...
Zkoušku ze statistiky sestávající z několika jednoduchých vzorečků jsem zmáknul už asi na popáté a kartografii jsem nějak opsal. Pak už tam matika naštěstí nebyla

Zkoušku ze statistiky sestávající z několika jednoduchých vzorečků jsem zmáknul už asi na popáté a kartografii jsem nějak opsal. Pak už tam matika naštěstí nebyla

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Čoveče, to logaritmování by se ti mohlo ještě v životě hodit, teda spíš ve škole, než v životě
To snad není nic tak složitýho.

-> gabo000000: na to srát,v pololetí je to stejnak fuck,ne? Důležitej je ten konec
dnes som prave prepadol z matiky na polroka ale moc ma to netrapi

-> vaclav785: Musim to pokoumat nejak... asi vim kam bych mel jit, asi spletl jednu cislici 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
tak tam nechod

fuuuj matematika,
ja mam za sebou matiku 1,2,3 a ako bonus numeriku a statistiku
ja mam za sebou matiku 1,2,3 a ako bonus numeriku a statistiku
Sem ted zjistil ze mistnost kam mam zejtra jit neexistuje 

Zítra mám zkoušku z analýzy jedničky, tak uvidíme... Moc velký šance si ale nedávám, trochu plavu v číselných řadách a posloupnostech. Doufám, že tam bude co nejvíc derivací a integrálů

-> gim: Tak my mame matiku I, II, III a numerickou matiku. Ale proti FELakum je to hovno
Jinak ty delas CZU?

Jinak ty delas CZU?
-> Čokin: Nene 

-> gim: Kde jsi na dřevárně .......... v Brně?
-> Trax: koukam ac sem na drevarne mame stejny blbosti, matiku I,II mam za sebou a tedka me ceka tech.mechanika a pruznost pristi semestr, jinak u nas asi nejhorsi predmet techmech a fyzika II
-> Pedros: no člověče taky jsem si myslel že to bude o procesorech, ale byla to chyba je to hlavně o materiálech a o analogových obvodech takže jestli to dodělám tak ze mě bude chytřejší technolog
Dej te mě stím pokoj už i tady ve středu jdu z toho na zkoušku a nějak mě to hlava vůbec nebere!
-> Nwkt: tak to se určo znají,jak se přesně ta tvoje slečna jmenuje? Kdyžtak na ICQ
-> Pedros: Jop, taky druhák
-> Nwkt: jj,na pedagogickou,do druháku,proč tě to zajímá,slečna chodí taky?
-> vaclav785: fuj,to je něco jakože Atmel,PIC a tak? Já chodím na aplikovanou,takže směska všeho dohromady,slabo i silno,až vylezu (pokud vylezu),tak budu stejně k prdu
-> vaclav785: fuj,to je něco jakože Atmel,PIC a tak? Já chodím na aplikovanou,takže směska všeho dohromady,slabo i silno,až vylezu (pokud vylezu),tak budu stejně k prdu

-> Pedros: Mikroelektronika ty tam chodíš taky?
Trax 19.01.09 18:36:53 napsal:
→ vaclav785: Ja kdyz kreslim schemata z elektriky, tak taky
nechapu
tak to máš super
Trax 19.01.09 18:36:53 napsal:
→ vaclav785: Ja kdyz kreslim schemata z elektriky, tak taky
nechapu

-> Pedros: Chodí na FPE? Jakej ročník?
-> vaclav785: Ja kdyz kreslim schemata z elektriky, tak taky nechapu

-> vaclav785: na tzb jdu zejtra 

-> vaclav785: že by elektrárna? Jakej obor? Já zas koukám na přítulku,jak se soustavně připravuje na učitelkování a docela nechápu,jak může být čeština takhle složitá

-> Trax: jo mechaniky a pružnosti jsou pakárna... nejen u vás 

-> Nwkt: ale vedeš jiný
já když koukám na mladou jak se učí tyhle mechaniky a TZB a tak tak na to taky čumím (VUT - fakulta stavební) a ona když kouká na mě jak si kreslím schémata tak takyy moc nechápe (VUT - fakulta elektrotechniky)
já když koukám na mladou jak se učí tyhle mechaniky a TZB a tak tak na to taky čumím (VUT - fakulta stavební) a ona když kouká na mě jak si kreslím schémata tak takyy moc nechápe (VUT - fakulta elektrotechniky)
-> Trax: Takový blbosti nevedu, naštěstí 

-> FORM: -> Nwkt: Nevim jak u Vás, ale na na CVUT-FS neni matika to nejhorší(i když ten kdo nebyl na prednáškách u doc. Mráze, tak nepochopi
)
U nas je nejhorsi mechanika II a pružnost pevnost

U nas je nejhorsi mechanika II a pružnost pevnost

tak jsem dnes psal zkoušku z matiky 3 tak jsem zvědav uvidíme no, ale souhlasím s tím, že matika je sračka
-> Kaňa: To jsou vyšinutý všichni matematici