skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Valujev vs. Holyfield
Box je jeden z nejskorumpovanějších sportu na světě. Kdo kdy viděl boxovat Valujeva v jiných zápasech ví jaky to byl zápas. Podobný zápas nedávno odboxoval Pála a výkonu nizozemce se mi chtělo smát poté co jsme ho viděl boxovat předchozí zápasy ;-)
A ti co říkaji že Rus nemá žadnou techniku ani svaly asi nikdy neboxoval a srovnávat ho s bojovníky s K1 je směšne...
A ti co říkaji že Rus nemá žadnou techniku ani svaly asi nikdy neboxoval a srovnávat ho s bojovníky s K1 je směšne...
kulturistika.ronnie.cz/c-
4686-valujev-vyhral-lide-v
sak-tleskali-holyfieldovi-
video.html
Co jsem videl ukazky tak Valujev je jen velkej a nema skoro zadnou techniku, pred Holyfieldem smekam jak to dopadlo, myslel jsem ze dostane a pude dolu hodne brzo. Valujev se ted musi pripravovat na zapas s Klickem, coz bude asi tezsi tak jsem na nej zvedavej. Jinak valujev je vazne hroznej zjev
Co jsem videl ukazky tak Valujev je jen velkej a nema skoro zadnou techniku, pred Holyfieldem smekam jak to dopadlo, myslel jsem ze dostane a pude dolu hodne brzo. Valujev se ted musi pripravovat na zapas s Klickem, coz bude asi tezsi tak jsem na nej zvedavej. Jinak valujev je vazne hroznej zjev
http://www.youtube.com/wa
tch?v=veJ0PnL2I04&eurl ty woe dyk ten rusák snad nemá ani žádný svaly taková podivná hrouda nečeho hejbat se to neumí nic no nevim
VIZITKY OBOU SOUPEŘŮ:
Nikolaj Valujev:
Věk: 35 let
Místo narození: Petrohrad (Rusko)
Přezdívky: Bestie z Východu, Ruský obr
Bilance v profesionálním ringu: 51 zápasů - 49 výher (34 k.o.), 1 porážka, 1 duel NO CONTESTS
Výška/ váha: 213 cm/ 142 kg
Úspěchy: současný mistr světa organizace WBA
Rodinný stav: ženatý, dvě děti
Evander Holyfield:
Věk: 46 let
Místo narození: Atmore (USA)
Přezdívky: Skutečná dohoda
Bilance v profesionálním ringu: 53 zápasů - 42 výher (27 k.o.), 2 remízy, 9 porážek,
Výška/ váha: 187 cm/ 105 kg
Úspěchy: čtyřnásobný mistr světa (nejúspěšnější boxer supertíhy v historii), 2. místo na OH 1984
Rodinný stav: potřetí ženatý, 11 dětí
Nikolaj Valujev:
Věk: 35 let
Místo narození: Petrohrad (Rusko)
Přezdívky: Bestie z Východu, Ruský obr
Bilance v profesionálním ringu: 51 zápasů - 49 výher (34 k.o.), 1 porážka, 1 duel NO CONTESTS
Výška/ váha: 213 cm/ 142 kg
Úspěchy: současný mistr světa organizace WBA
Rodinný stav: ženatý, dvě děti
Evander Holyfield:
Věk: 46 let
Místo narození: Atmore (USA)
Přezdívky: Skutečná dohoda
Bilance v profesionálním ringu: 53 zápasů - 42 výher (27 k.o.), 2 remízy, 9 porážek,
Výška/ váha: 187 cm/ 105 kg
Úspěchy: čtyřnásobný mistr světa (nejúspěšnější boxer supertíhy v historii), 2. místo na OH 1984
Rodinný stav: potřetí ženatý, 11 dětí
Holyfield málem vyhrál jo? ty kráávo... ten Valujev je fakt neandrtálec, chtělo by to na něj nasadit leda tak Hong Man-Choie z K1, ale ten by musel rapidně zvýšit kondici a začít pořádně boxovat, pak by to bylo zajímavý
jakej tam byl vejškovej rozdíl? ten Rusák ma snad dva a půl metru ne?
jakej tam byl vejškovej rozdíl? ten Rusák ma snad dva a půl metru ne?
-> m8rinek: BOX
-> Jaktak: Taky by me zajimalo jak to probihalo.
-> Jaktak: Taky by me zajimalo jak to probihalo.
coto? :D
Ahoj, koukal nekdo na ten zapas? Holyfield je vazne borec, cekal jsem ze zapas nedokonci a von skoro vyhral. Nemate nekdo zaznam zapasu, celkem bych se na to podival jeste jednou.