skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Štelovatelný odklony na přední nápravě??
09:54:05
30.10.2008
30.10.2008

anubis
no právě už mám ale je bohužel o něco těžší než normál na 1,3 ale zase nerad bych prasklou nápravnici... no teď odlehčuju a dělám snímatelný přední čelo a montuju tu nápravu... já na to myslel taky a je fakt že je to o dost tužší než na silentblokách... a ještě asi nechám vyrobit tvrdší silentbloky na motor... akorát stavím novej...
23:37:28
29.10.2008
29.10.2008

TTomas
-> anubis: Taky zdravim a neomlouvej se:) Unibalem podle meho nic nezkazis, ale na zivotnost se mne neptej. Ty uz mas teda benteler? U nas na starem facku hodne pomohly delsi ramena, kvuli vetsimu zaklonu a vetsimu naslednemu naklapeni kol v rejdu. Mely jsme to teda normalne v tvrdejch silentblokach a serizovalo se to klasicky nahore.
23:19:13
29.10.2008
29.10.2008

anubis
Zdravím omlouvám se ale potřeboval bych znát názor někoho kdo s tím má nějaké zkušenosti... má smysl dávat uložení ramena na feldě na unibaly nebo by posloužili i tvrdý silentbloky a štelování odklonů dělat jen přes horní uložení..? jde mi samo o závodní auto.... mám to rozdělaný a řeším to... děkuji předem za kvalitní názory... jo auto bude jezdit vesměs amater takže nic extra ale spíš asfalt...