Zlobí brzdy na favu

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 18.10.2008 do 19.10.2008, založil/a Malebolgii
řadit dle data
19:32:52
19.10.2008
Kuladmin
N ovepredu ti pak samozdrejmne musis vylezat pistky - chce vyskouset zda makaji a plovouci trmen musi ,,plovat,, To muze byt dalsi problem. A desticky se musi hybat nesmi tam byt zarezle nebo nabouchane kladivem v tom trmenu myslim. No a vzadu hybat pistky v prasatku a doufat ze vepredu v hlavnim valci je vse ok a i ty omezovace tlaku na zadek. Vic tam uz toho neni.
14:15:35
19.10.2008
Malebolgii
No to jsem dělal s mechanikem na slovo v Brně vzatým s Tomapou tak snad bych mu věřil sice se mu sem tam něco nepovede ale věřím že to je ok. Nic dalšího by to být nemohlo? No přinejhorším proliju nějakou flašku brzdovky a odvzdušním to znovu
14:14:04
19.10.2008
Kuladmin
A mas to poradne odvzdusnene?? Odvzdusnuj pri stazene rucce.
20:54:27
18.10.2008
Malebolgii
Zdarec pánové měl bych na Vás otázku kdo se v tom trochu vyzná mám favo udělanou dle mě docela go brzd tedy nové trubky a hadice, nový hbv, vzadu nová prasata a bubny jo a čelisti, vpředu nové desky, kotouče, pístky a samozřejmě těsnění co tam je. A problém je následující schválně jsem si dneska zkoušel brzdit pořádně a následující věci jsem zjistil jedna strana flekuje druhá ne auto jde na levou stranu a navíc mě chce předběhnout prdel. Tohle jsem zkoušel na suchu a na rovném klidném místě nedovedu si moc představit jak by to auto reagovalo při něčem kritickém a na vodě, náledí či sněhu. Kde by mohl být problém? Tohle přece nemůže i kdyby způsobit jen mastnota na kotoučích případně čelistech
Extreme Tyres