Skusal niekto pieskovat elektron?

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 07.09.2008 do 10.10.2008, založil/a Majklsto
řadit dle data
19:16:49
10.10.2008
milano
v casti co jste dnes udelali... som dal foto mojich vypieskovanych pavucin. dost dobre to nevidno, ale viditelne plochy- vonkajsie a vnutorne falce a stredy su hladke. ale /a to vidno zretelne/ na falcoch zo strany pneumatiky- duse su po opieskovani zretelne ubytky materialu. no co, nebudu bezdusaky.
vyhladit- opravovat gitovanim som to nechcel, lebo neviem ako sa bude hlinikovy git spravat pod tlakom pneumatiky. ci nahodou neodpraskne.
20:34:50
08.10.2008
m8rinek
pískování odstraní i zoxidované části, jsem pro pískování, či tryskání jen ne ocelové broky...
19:47:09
08.10.2008
milano
ked som lakoval jupitery, pekne pomaly som staru farbu obrusil smirglom. co sa dalo vibracnou bruskou a drotenym kotucom v rozbrusovacke. co sa nedalo, rucne. pekna piplacka, ale povrch ostal hladky. teraz som dal pieskovat pavučiny, lebo obrusovat farbu spomedzi jednotlivych lucov sa mi zdala syzifovska robota. chlap disky hodil do linky, opieskoval jemnymi zeleznymi brokmi. pavuciny po pieskovani vyzerali ako prastary od soli vyzraty elektron. a medzi pavucinkami aj tak ostali zvysky farby. cize som zobral frezku, ktorou opracuvam kanaly na hlavach a pekne som musel farbu povybrusovat. nasledne gitovanie, brusenie, plnicovanie, brusenie.
odstranovac naterov dobuducna u mna vyhrava na plnej ciare.
19:10:17
06.10.2008
tvaroch
ja som tiez uz pieskoval aj hliniky na favorita a 20 palcove na bmv pieskom a bolo to v pohode a hlavne je to uplne ciste na dalsiu upravu. ale je to hodne pracne a zabralo mi to hodne casu. a co sa tyka zeleza nikdy to neskusajte, raz som to mal v pieskovacke a ohlo mi to normalne jokel.
20:24:34
07.09.2008
Majklsto
-> PatRS: skusim to ako radis,nejaky odstranovac mam este doma
pieskuje to udajne kovovym nejakym prachom alebo dacim takym
19:28:45
07.09.2008
PatRS
majklsto skus pouzit na loukote odstranovat starych naterov....za 2kilka kuspi piklu ktoru ani celu nepouzijes na sadu a mas po probleme. Ja som to tak vyriesil a spokojnost na 1.
18:04:06
07.09.2008
petr s
-> Majklsto: čím pískuje pokud pískem tak se bát nemusí horší jsou ocelové broky a také se tomu říká pískování
17:49:29
07.09.2008
gabo000000 - zrušená registrace
-> Majklsto: elektronove OZety pieskoval u nas kamarat
17:13:25
07.09.2008
Majklsto
Neskusal nahodou niekto z vas pieskovat loukote alebo ine elektrony?Mam chlapa co by mi ich opieskoval ale zatial pieskoval iba zelezo a trochu sa toho boji.Ma niekto nejake skusenosti co a ako?
Extreme Tyres