skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
snížení předku..
-> Qwert..: nj tak je to risk riznout to ,taky z toho nemam dobrej pocit ale kdyz to tak dela hodne lidi a nekomu to drzi a nekomu ne to je tezky
kolik za ne chce saky ?

-> Syny: Skoro, myslím že to byla sestry motorola, když mě přijeli tahat 

-> deathcat 03.07.08 13:59:21: LOL

-> deathcat: Ze to je foceny SE T610 bo T630 ? 

-> Martin/125/: Mě se stalo tohle.
skoda-virt.cz/cz/.../6574 5
Kdyby byly lepší pružiny a tlumiče určitě by to ještě podrželo
skoda-virt.cz/cz/.../6574 5
Kdyby byly lepší pružiny a tlumiče určitě by to ještě podrželo

-> Qwert..: každej píše jak je to nebezpečný mít uřízlý pružiny...já sem tk najel už 30 000,- nedavno sem je uříz ještě víc a otočil mysky na dorazy...a nic se neděje...až na to že ta škodovka mnohem líp sedí...dejte sem někdo nakou fotku jako dukaz že se něco stalo,kvuli uřízlym pérum
-> tunerlada: neřezat, koupit nový od Sakyho...přijdeš na to časem sam...btw...uříznout jeden a pul zavitu ze staré mrchy není zrovna bezpečný..
Normálně to uřízni...a nelam si s tim hlavu...uřízlou stranou to dej dolů na nápravu a je to....Nahoru to nedávej,tam jsou ty gumy,do kterých to přesně pasuje...

momentalne je to tak (serie) takhle to vypada na fotce ok ale celo by to dolu mezera je tam moc moc velka
-> MOLSO: no ja bych to cel tak neak aby se to srovnalo se zadkem vyška maximalne malinko dolu predek rekneme 1 a pul zavitu
ja som mal 276ky (užovky do 83 - najkratšie pružiny vpredu) a odrezal som 0.25 závitu z každého konca ... a sedlo struny sa nemože namahat a teraz mám 260ky ... viac by som sa bál zobrať a mne to stačí. Akú dĺžku strun by si potreboval ??? prikladam obrazok zaverneho zavitu po odrezal 0.25 závitu
podvozek a převodovka
jak přesně zakratit pružiny na předni napravě ? aby to sedělo (ten vrsek-plocha pružin) nemate něaky foto ?