skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
slicky markgum
prohledat
61 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 28.05.2008 do 21.10.2010, založil/a black_dragons
Markgum N-Rally 185/60/13 směs střední,přilnavost za sucha velmi dobrá,odzkoušeno na betonu,asfaltu i šotolině,příště si je koupím zas :))
-> deathcat: tak při tomhle se není čemu divit.. 

-> deathcat: Aha...blbnutí u Elitexu

-> filcek: To bych tam udělal bordel protože protektory mají mít doživotní záruku i když je fakt že nikde není jakou mají životnost
ale po roce bych je zažaloval že jsem si kvůli tomu rozbil káru

-> Schejby: tak mel jsem je objkednaný na stovku a nakonec tyhle koupil na ticku poslední už je nedělaji a kuli týhle pneu to auto i rozbil
Vydávají to za závodní pneu a ani nejsou schopní sehnat tvrdé kostry nebo kostry s tvrdými boky je to měkké asi jak pneuto nato hned z Baumaxu 

-> filcek: co by si chtěl od obyčejnýho protektoru
navíc tchán to dělá asi 15 let a říkal že i ten Vraník to dělá lépe 

-> venni: předek na feldě, v sosnový
VIDEO:
ale nevím jestli to tu pujde..
www.facebook.com/home.php
VIDEO:
ale nevím jestli to tu pujde..
www.facebook.com/home.php
Nežli si koupit Markgumy nejlépe ještě ze speedpro.cz tak radši pneu Vraník to mám za barákem a fungujou oboje stejně,ale kdyby jste někdo chtěl na pneunet.cz hledejte Regal pneumatiky ty nejsou nejhorší za tu cenu.Jinak já jezdím TOYO Proxes R888 a mohu jen doporučit už jsem je i podruhé prořezal a není problém jen jsou trošku dražší,ale když jsem je sjel pomalu na slik tak šlo udělat bez problémů prořezávačkou dalších 5mm takže když to vemete kolem a kolem 2x vzorek kus vyjde asi na 1700kč což na závodní pneu je OK
-> deathcat: No oni taky ty caraty nejsou pneu na závody...pěkně je Petr serval

-> Tommyk: No Fuldy nedopadly o moc lepe :-D
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/2698_2010-05-22_ 21-53-48_86.jpg
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/2698_2010-05-22_ 21-53-48_86.jpg
-> Tommyk:
na čem to jezdilo?a jak se tím zacházelo?

-> Tommyk: co se ti nezdá... tak to oloupej a máš krásnej suchej slick

-> black_dragons: www.maxsport.co.uk
-> jezkos: jaky je to rozmer nemas foto popripade kontakt na prodejce dik
-> jezkos: Ty Maxsporty má Bělohrad viď??? Já na to koukal při Vltavě že to má připravený na vodu a takhle měkkou směs jsem ještě neviděl...
-> Trax: skoda110r.ic.cz/akce/.../
11.jpg 

už se tady v čechách objevila zn. Maxsport,zatím zkoušíme,cena vypadá příznivě 13" cca do 2000,-
Prosim (smutne koukam) napiste do ceho jste sli a kde se to da koupit, ja mam 175/60 Pirelli P6, ale jako, no nic no, vidím to na ty yokouuhamy A539 jako od mamy. Ale rad se dozvim o necem novem.... jinak znacka typu federal to asi nema cenu resit...... dik

-> TTomas: ja stejne moc km nenajezdim za rok max 10000km a me bude bohate stacit jak vydrzi sezonu..
-> black_dragons: No pokud na to chces jezdit i normalne, tak bych zvazil mekost/zivotnost. Ta A539 je na jezdeni mekka az az . Ta mekci bude obejvat hoodne rychle.
Já příležisotstně používám Yokohama A008, docela pěkná směs, krásně se ohřívá, v rozměru 175/50 R13
-> Trax: ja bych púrece jenom neco s mekkci smesi...
-> black_dragons: Bez do tech yokoham A539, 175/50, jsou to pekny pneumatiky s docela tvrdym bokem. Jezdi na nich FIDO(zluta 100), tak se ho kdyztak poptej...
-> Bery: jeste sem se definitivne nerozhodnul..
-> TTomas: jj ale chtel bych s nizssim profilem bud 175/50r13 nebo 165/55R13 nebo 195/45R13
-> TTomas: jj ale chtel bych s nizssim profilem bud 175/50r13 nebo 165/55R13 nebo 195/45R13

-> black_dragons: jo ty yokohamy jsou pekny, ale ty toya budou nejspis dost podobny. Dost se mi zamlouvaj. Do tech markgumu bych nesel. TO radeji i jenom dobre obycejne sportovni gumy...treba yokohama A539 pokud to chces teda i na silnici. Nebo matador racing na zavody.
Nebo se zkus poptat primo u importera. Ten by ti je mel byt schopnej zajistit.
Nebo se zkus poptat primo u importera. Ten by ti je mel byt schopnej zajistit.
-> black_dragons: a proč tam nedáš ty toya-možná jsou i levnější...ty matadory mají navíc taky Ečko na silnici,takže v podstatě,gratulace,vybral sis to nejhorší!
www.camskill.co.uk/produc
ts.php?plid=m12b0... treba tydle by se mi velice zamlouvli ale u nas sem je nikde nenasel...

-> TTomas: zajimave rek bych ze v nejmekkci jsou hodne nachylny na geometrii ... ale asi do nich pujdu maji totz homologaci na cesty na jezdeni a obcas na nejake zavod nechtelo by se mi to porad prezouvat nasel sem treba podobny slick yokohama ale ty se ase nedovazi...
-> Trax: Stejna zkusenost jako Eidi. Reklamace neuznana. Udajne spatnej odklon.
-> vhml: njn, protektor na seriovy pneumatice... Ale tohle by se dalo reklamovat, ne?
-> black_dragons: není to moje fotka, ale bylo to na slalomu na Fabii 1,4 16V...
-> vhml: hmm zajimavy az jde videt puvodni vzorek...na jake aute si je mel a smes hnana naprava ???
-> vhml: juuj neprijemny pohlad
-> Bery: Semiracingy se dělaj ve 185/60 R13, v německu je to velkej hit volnejch závodů. Do Čech už se taky dováží...
-> vhml: Toyo ale zatím není ve 13",nebo jo?ptal jsem se už na ně)
I když ted zase podle pár slovenských informací sportovní pneu pojedou dál,nevim,uvidíme
I když ted zase podle pár slovenských informací sportovní pneu pojedou dál,nevim,uvidíme
-> Bery: njn, lepší už to nebude. Jako další řešení bych viděl Toyo Semiracing...
-> vhml: je to smurný,že jsou jedny z posledních,co:-(-> black_dragons: směsi jsou taM rozepsaný - pročti si ty popisky u kol
-> Bery: dej kontakt dikec..
-> Bery: já jich v pátek objednával 10 kousků :-)
je to půl hodiny co jsem u kopeckýho objednával nový slicky 13" Matadory a jsou levnější než ty slavný protektory od Markgumu...profil je teda 530...
-> Milan 136: 1.0 turbo taky mam ale todle je 1,3 4WD
-> black_dragons: 1.0 turbo nebo jakej objem?
-> Milos: jo no má margum

havlik 04.06.08 06:05:05 napsal: -> Milos: eidy má 185/55 R14nj, ja sem myslel ze vzorek, vyrobce, ne rozmer