skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kulisa 5q
-> stepan: -> ochoda: Díky kluci 

-> Martin NM: dá, táhlo neni zamene pouze v pripade 4q 5q
-> stepan: takže sá dá napasovať aj kem mám vlečku ?
-> Martin NM: Jo, stejný, táhlo se liší akorát rokem výroby (klec x kost).
mám tu jednoduchú otázku.... je kulisa a tiahlo radenia zo škody 125 (5q) zhodné s rapidom (5q) ?
-> xerox422: môže šúchať ale nemusí, preto sa tam tá podložka aj na 5q kulisu niekedy dávala a niekedy nie.
Ak pri 5q prevodovke je 4q kulisa tak tam vobec nemusí byt ta podložka, a na čo by tam aj bola. Ale pri 5q kulise by mala byt/musi byt podložka inak ako to tu už bolo spomenuté bez podložky by to šúchalo o spodok.
-> shrekzv: -> minno: podložku dám preč teda
-> 4dams: ako už napísal shrekzv, ak sa radí dobre a nikde nič nedrhne, tak podložku by si tam dával zbytočne. Ináč tiež sa mi na 5q radí lepšie s 4q kulisou.
tu púodlozku asi podla toho aku mas kasnu....typujem...ja som vybral 5q najprv mokry zo 125ky a tam sa radilo ok...mne suchtala ta tycka co trci dole z kulisy o spodok tunela.....a podlozka tam nebola...som udrel kladivom cez drevo a bolo dobre :D...a podlozke som v tej dobe ani netusil
Mám kulisu pre 4q a prevodovku 5q (radi sa mi tak omnoho lepšie ako s kulisou pre 5q) Viete mi poradiť či mám použiť tú silonovú podložku čo ide pod kulisu 5q?
dúfam že som to zrozumiteľne napísal...
dúfam že som to zrozumiteľne napísal...
-> lopezGPX: Taky mam 4q kulisu na 5q a řadilo to super.
-> vlasmi: Já bych zas řekl jak která kulisa mám doma dvě jednu ve 100 ta je zahnutá a druhou ve 110R a ta je krásně rovná

Taky mam na 5q kulisu ze 4q a radi to krasne. U te 5q se me nelibi ze je paka zahnuta trochu dozadu.
Já mám na 5q kulisu ze 4 a jezdim bez problémů
Ad@m-mam 5q kulisu
-> lopezGPX: někdo mi kdysi poradil, že i na 4q převiodovku můžeš dát 5q kulisu, prý to nevadí a netočí se fofrklacek jak u 4q kulisy, tak právě taky sháním...
-> lopezGPX: Muzes nechat 4q kulisu, ale je mozny ze se ti bude hur radit. Me tam blbe sla 5 a zpatecka, tak sem sehnal 5q kulisu a je to v klidu. Podle me je lepsi dat tu 5q
i kdyz jsem to psal uz do koupim... Je potreba pri vymene 4q za 5q menit i kulisu? Nekde ve starsich debatach jsem nasel ze neni, nebo ze je to snad i lepsi tam nechat 4q kulisu ? dix