skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Brzdič z 1203 na 120
-> Pedro boy: Wartburg od roku 1975, předtím měli bubny.
-> Tuner#2: ahá zajímavé
-> havlik: Vzadu má skoro ty samý jako 130 - koukali jsme na to s MATTESSem na Tatře V8 v Lánech - akorát to mělo nálitek na úchyt na ruční brzdu, která byla lanová :o))
-> TUNER: 613tka má taky ty velký ne
-> Pedro boy: jj,wartburg a nebo tatra 613...

warťas to akože wartburg?
Nemusíš zhánět jen ze 130,warťas má ty samý brzdiče,jen držáky má warťas myslim na svisláku,takže musíš udělat držáky.
No jo dik každému.Tak asi predám tie 1203 brzdiče a radšej si idem zháňat zo 130.Diki all.

-> Pedro boy: o kolik má pístek na tom 1203 a kolik má 130?
-> Pedro boy: sprav si poriadne brzdy ako maju byt na 130ke a nemas problem brzdia super a nepchaj tam pre svoje pouzitie 1203kove je ti to zbytocne otd moj nazor
Nojo z Rapida 4piestiki ale ked som už zohnal tie z 1203-tak čo narobim.Nechce sa mi zháňať.Inač by som nerozmýšlal nad 1203 brzdičom.-a som počul že sú oveľa účinnejšie.

-> Pedro boy: čtyřpístky z Rapida

Aha už som si pozrel tunerov popis.
Takže HPR kotúče za 10litrov a ATS 17´-ki.
Teda nedalo by sa niečo lacnejšie.Poraďte PLS
Takže HPR kotúče za 10litrov a ATS 17´-ki.
Teda nedalo by sa niečo lacnejšie.Poraďte PLS

wow nuž teda ja som si mislel že na to vopchám obyčajné plecháče.Takže vyrobiť držiak a kúpiť nové kotúče.Hmm
ale kde sa dostanem k chladeným kotúčom na škodovku.A v SR.To mi niekto poraďte.A ešte tolko:ked tam nevopchám ani 15´ elektrony tak čo tam teda nato dať?
ale kde sa dostanem k chladeným kotúčom na škodovku.A v SR.To mi niekto poraďte.A ešte tolko:ked tam nevopchám ani 15´ elektrony tak čo tam teda nato dať?

-> Martin120: Ani mojí 15tku jsme na to nedostali, když Luboš píchnul :o)
-> Martin120: tuším, že ani 15" tam nešla
předpokládám že použití 13" kol s tebou použitými kotouče asi není reálné?
-> Martin120: he he....nějakej fiat....

jakej jsi použil typ kotouče?
Jednoduše,musíš si změřit průměr kotouče,potom jak je kotouč širokej a taky v jaký poloze od středu kotouče bude třmen kvůli vyosení...No a pak už si jen vyrobíš potřebnej držák....Já třeba kvůli použitýmu kotouči dělal ještě 6 mm rozšíření třmenu,je tam ještě vidět baz nalakování....
Ještě starý foto....
Ještě starý foto....

Tuner je tam má: skoda.stable.cz/cz/index.
php?id=4&i...
Haló vedel by mi niekto pomocť.Mám doma strmeňe z 1203 a chcem ich dať na škodulu.Porovnal som origo strmeň s 1203 strmeňom.Nuž veľký rozdiel iba pri uchytení.Poradte mi ako nato PLS