jupiter 5,5J
5,9kg
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hmotnost disků
neco jsem zvazil.jdu na to
-> Zazaa: tak potom beru s5, to musi byt nadhera vynaset ty kola ze sklepa kua, musim si take neco zohnat

-> Milos: je to mozny ... ja mam elektronove krize 9*13 a i se slickem maji malicko prez 7kg
ono je totiz zasadni rozdil mezi obycejnou gumou a zavodni .... ten slick skoro zmackas v ruce a je lehouckej
ono je totiz zasadni rozdil mezi obycejnou gumou a zavodni .... ten slick skoro zmackas v ruce a je lehouckej
ja teda newim, nebudem sa hadat, ale len obyc pneu 165_70 r13 ma tusim cez 6kg, zakze cele tamto sa mi nezda, tyx 7kg
Tak hmotnost samotného disku nevím, ano je to kolo George Negru(š100 se sníženou střechou), jsem to kolo chytil do ruky a nestačil jsem se divit, to že váží 7Kg to je od něho! Je to tuším 8x13, mat. střed hořčík, límce hliník, nevim možná kecal..

Jen pro pořádek a aby to mělo trošku vypovídací hodnotu by bylo dobré uvést přesný rozměr ,materiál a hmotnost samotného disku....-> jate-line: :pěkné,Tvoje?není to foceno vedle toho "odvrtaného" kila?
Napadlo mě srovnat pro info hmotnosti hmotnosti škodováckých disků routeč 130,jak plechů tak hliníků,případně i elektronů,13 i 14 průměr,šířka od 4,5 až do snad 9.....takže kdo má nějaký z těchto disků věrohodně změřěný tak ať sem hodí kolik ten daný má,díky....