-> Tuner#2 - zrušená registrace 24.03.20 08:03:24: kolik by mělo stát kalení a dodělání?
vyzvednout balík na poště (případně pro něj někam dojet) odvézt do kalírny, nechat tam, zakalit a popustit, poté znovu dojet vyzvednout zaplatit tuto operaci, poté odvézt na balotinu nechat to tam pak zase dojet vyzvednout a odvézt na zinek pro povrchovou úpravu.. opět odjet a po čase vyzvednout, zabalit a poslat... a to vše s jedním (dvěma) párama..
za mě je 1500 zadarmo.. pokud to umíš levněji, budu ti to posílat a dělej to za mne..
to kalení jestli tam odvezu jeden nebo 4ks bude za stejnou cenu, to tryskání a zinek v podstatě taky.. a do toho samozřejmě ten čas, kterej prostě nad tím strávíš...
proto byla nabídka 1500,- zajímavé, že za takový komplex služeb ti to příjde hodně, ale dát 7000 za metalurgickou zkoušku ti příjde OK? ..
nicméně s odstupem času a protože do té kalírny stejně pojedu s těma dvěma ostatníma jsem přidal nabídku pro Milana, že mu to k tomu přihodím zdarma, bude tedy mít zušlechtění zdarma.. pokud nebude věřit sám si pak může nechat opět odpíchnout materiál jak je pevný.. a opět má záruku že to tak nebude.. pokud ne vracím peníze, omlouvám se až k zemi a platím veškeré jeho náklady včetně 1000kč jako omluvu...