Taky jsem přizvedával feldu, měl jsem 1,3mpi krátkou, dopředu jsem dával pružiny a tlumiče z 1,6 a dozadu z kombika... žádná zásadní změna to nebyla ale nějakej centimetr to přidalo.
tady před: img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/.../7650_2012-03
-18_18-57-39_32.jpg
a tady po výměně.. img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/.../7650_2012-06
-15_20-21-51_55.jpg
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felicia | zvýšení podvozku
21:46:29
23.01.2019
23.01.2019
Pavel P..
21:19:10
23.01.2019
23.01.2019
Mr._Nosferatu
Buď tohle co má homologaci
www.escape6.cz/podvozky/. ../felicia-felicia-combi-6 u1--idk1607
Nebo vyrobit delší pružiny, jelikož pochybuji že bys sehnal origo pro špatné/ruské cesty.
www.escape6.cz/podvozky/. ../felicia-felicia-combi-6 u1--idk1607
Nebo vyrobit delší pružiny, jelikož pochybuji že bys sehnal origo pro špatné/ruské cesty.
21:17:32
23.01.2019
23.01.2019
Borderer
Udělej si to sám. Pokud ti stačí pár cm, dej dopředu přední pružiny z 1.9d a dozadu pružiny z kombíka. :)
Další level už je převařování misek, ale za to tě na STK soudnej technik vyhodí.
Další level už je převařování misek, ale za to tě na STK soudnej technik vyhodí.
21:14:32
23.01.2019
23.01.2019
tankodrom
Ahoj.
Minimálně ze tří důvodů:
1) V zimě každou chvíli třískne hrouda sněhu do podvozku; když vjedu do výmolu, zdá se mi, že už jsem snad pod zemí. Zkrátka silnice u nás (Telčsko) stojí za h*vno
2) Zvýšení respektu na silnici mezi všemi těmi podělanými SUV
3) Vypadá to dobře (nedávno jsem přizvedlou felicii viděl, bohužel jsem ji nedokázal odchytit)
uvažuji o zvýšení podvozku u felicie (krátká 1.3, 1997, dobrý stav, pružiny taky OK), a to minimálně o 3 cm.
Vzadu to musí být bez problému, předek se – podle toho, co jsem četl na netu – při troše dobré vůle na ty 3 cm snad taky dostane.
Můžete někdo doporučit schopného borce, co by to dokázal provést (ideálně Jihlava / Pelhřimov / J.Hradec / Třebíč / Mor.Budějovice a okolí), případně i schopnou STK, kde tato kosmetická úprava projde bez povšimnutí? (Všichni dneska straší vším možným, bez homologace aby se člověk snad rovnou oběsil nebo co…)
Děkuji za konstruktivní rady :)
Minimálně ze tří důvodů:
1) V zimě každou chvíli třískne hrouda sněhu do podvozku; když vjedu do výmolu, zdá se mi, že už jsem snad pod zemí. Zkrátka silnice u nás (Telčsko) stojí za h*vno
2) Zvýšení respektu na silnici mezi všemi těmi podělanými SUV
3) Vypadá to dobře (nedávno jsem přizvedlou felicii viděl, bohužel jsem ji nedokázal odchytit)
uvažuji o zvýšení podvozku u felicie (krátká 1.3, 1997, dobrý stav, pružiny taky OK), a to minimálně o 3 cm.
Vzadu to musí být bez problému, předek se – podle toho, co jsem četl na netu – při troše dobré vůle na ty 3 cm snad taky dostane.
Můžete někdo doporučit schopného borce, co by to dokázal provést (ideálně Jihlava / Pelhřimov / J.Hradec / Třebíč / Mor.Budějovice a okolí), případně i schopnou STK, kde tato kosmetická úprava projde bez povšimnutí? (Všichni dneska straší vším možným, bez homologace aby se člověk snad rovnou oběsil nebo co…)
Děkuji za konstruktivní rady :)