-> MOLSO 25.09.17 22:28:42: ak maju delicku mali by mat bud malu nastrojarsku frezku alebo kridlovu vrtacku.
a potom sustruh nepotrebuje ani nahodou.
Bud sa odtrhne od stredu alebo okraja daneho kotuca a da to na prvu presne v danom rozmere.. trebars 4x100 atd atd..
Ak si kruzitkuje na sustruhu to viac menej stoji za prd.Nehovorim ze to nejde ale nieje to ono..
-> RALLY1976 29.09.17 12:41:30: zaklad kvalitnej prace nieje upnut napr kotuc na hulvata a podme ale presne ho usadit... ak je tam drobna odchylka tak stocit vsetky funkcne plochy.
Tiez nemam dobru skusenost tak si riesim presne veci sam...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kotouče vlečka
12:41:30
29.09.2017
29.09.2017
RALLY1976
Zdravím,tady tím že jsem si nechal udělat-upravit kotouče od soustružníka jsem si už prošel ale jak píšete tak sehnat někoho kdo tomu rozumí je velký problém.Dodal jsem výkres, vysvětlil co potřebuju a stejně to stojí za hovno-celé to háže jak kráva.To co mě udělal je k pláči, nové kotouče zničené, čtyřlístek taky jediné tak držák brzdiče se zdá být v pořádku.Proto zhanim někoho kdo tomu rozumí a má možnost to udělat.Co si pamatuju tak to tady pár lidí dokázalo udělat.
22:28:42
25.09.2017
25.09.2017
MOLSO
-> SO545: delicku ma velke percento sustruznikov. Na sustruhu si beztak naznacujes priemer kruznice na ktorej ides vrtat roztec - takze tam ten sustruh aj tak potrebujes.
hotove riesenia su kvoli dovodom uvedenym v mojom predoslom prispevku drahe alebo viacmenej nedostupne. Mozes si napriklad z tym-motorsportu kupit odflaknutu kotucovu brzdu za velke prachy, ale bude to stat za prd. Alebo zhanat nejakeho pouzitelneho sustruznika, ktory ti spravi co potrebujes v potrebnej kvalite v aktualnej patrocnici.
-> minno: ujo maros sa na to tiez nejako vykaslal
hotove riesenia su kvoli dovodom uvedenym v mojom predoslom prispevku drahe alebo viacmenej nedostupne. Mozes si napriklad z tym-motorsportu kupit odflaknutu kotucovu brzdu za velke prachy, ale bude to stat za prd. Alebo zhanat nejakeho pouzitelneho sustruznika, ktory ti spravi co potrebujes v potrebnej kvalite v aktualnej patrocnici.
-> minno: ujo maros sa na to tiez nejako vykaslal
18:06:32
25.09.2017
25.09.2017
SO545
-> MOLSO 24.09.17 09:12:55: rozvrtanie nabojov je skor praca pre otocny stol a nejaku kridlovu vrtacku alebo nastrojarsku frezku ako pre sustruh... na sustruhu toho pre zmenu roztece vela nespravis.
Pre tento mores /sustruznikov-frezarov/ som si tieto stroje kupil pre seba ale pouzivam to len na upravu dielov. Nemam cas stat u toho viac ako hodinu cez vikend preto ... ak sa da radsej kupim hotove alebo aspon polotovar.
Pre tento mores /sustruznikov-frezarov/ som si tieto stroje kupil pre seba ale pouzivam to len na upravu dielov. Nemam cas stat u toho viac ako hodinu cez vikend preto ... ak sa da radsej kupim hotove alebo aspon polotovar.
11:47:26
25.09.2017
25.09.2017
minno
-> MOLSO: A uja Maroša súsružnyka si neskúšal osloviť?
11:25:45
24.09.2017
24.09.2017
havlik
09:12:55
24.09.2017
24.09.2017
MOLSO
-> RALLY1976: v podstate to nie je až tak zložité, výkresy k tomu existujú, ale dnes je problém nájsť majstra ktorý je ochotný v normálnych cenách sústružiť kusové zákazky, nechlastá za sústruhom, neodflákne robotu a má dodacie lehoty menšie ako pol roka ....
riešil som kamarátovi rozvŕtanie nábojov na 4x100, bolo to u sústružníka 4 mesiace a nakoniec z neho vypadlo že to robiť nebude, lebo je to "veľa roboty", ovedal som mu že cenu sme si nestanovili a koľko by za to chcel. Povedal že si to mám prísť zobrať, že to robiť nebude. Teraz je to vyše pol roka u ďalšieho sústružníka, ktorý je podľa všetkých recenzií frajer, no stále má na práci niečo iné a k tým nábojom sa nevie dostať. Do dnešného dňa to nie je hotové napriek viacerým urgenciám.
Inak by s tou výrobou nebol v podstate žiaden problém.
riešil som kamarátovi rozvŕtanie nábojov na 4x100, bolo to u sústružníka 4 mesiace a nakoniec z neho vypadlo že to robiť nebude, lebo je to "veľa roboty", ovedal som mu že cenu sme si nestanovili a koľko by za to chcel. Povedal že si to mám prísť zobrať, že to robiť nebude. Teraz je to vyše pol roka u ďalšieho sústružníka, ktorý je podľa všetkých recenzií frajer, no stále má na práci niečo iné a k tým nábojom sa nevie dostať. Do dnešného dňa to nie je hotové napriek viacerým urgenciám.
Inak by s tou výrobou nebol v podstate žiaden problém.
09:05:04
24.09.2017
24.09.2017
SO545
ak by sa niekto nasiel. tiez zaskladnim jednu sadu.
15:25:59
17.09.2017
17.09.2017
RALLY1976
Zdravím,je tady ještě někdo nebo znáte někoho kdo dělá,,set"na přestavbu vlecky na kotouče-čtyřpístky že 130? Díky za info.