Tak měl bych na vás taky dotaz. Při otáčení kola někde v poloose cvaká. Buben drží krásně na poloose a zdá se mi že je vůle někde v kamnech. Protože pokud vezmu za kraj bubnu (dotaženého) tak to v ložisku to necvaká až někde v diferáku. A je to v ose kolmé na klínek. Setkal se s tím někdo?? A pouze jedna strana. Pokud jsem to nepopsal dost pochopitelně rád dopíšu.
-> StepaNoFUN: Prasklou hřídel jsem ještě neviděl, ale také jsem už dlouho nejel s vlečkou, kde aspoň trochu nekopou brzdy (křivé unašeče) a také je poněkud horší dostupnost některých dílů...
-> shade105: Tak to neřeš. Už sem viděl poloosu kvůli tomu v místě pro ložisko naklepanou důlčikem, aby to někdo vymezil, ale dělat si do ní takhle vruby silně nedoporučuju. A měl bys teoreticky po sundání bubnu přidat podložku 0,3mm mezi ložisko a buben.
Ahoj všem stáhl jsem buben na škodě 105 a mám axiální vůli poloose 8 mm, když nasadim buben a kroužek tak nemá žádnou vůli nejhorší je, že poloosa se pohybuje v ložisku lehce rukou nemáte někdo zkušenost když přelisuju doraz a dám nové ložisko bude to ok nebo je vydřená poloosa i ložisko