skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Výkres uchycení příčky škoda 100
SUPER. Děkuji!!! Za nějakou dobu uvidíte na co jsem to potřeboval. ;-)
-> Minott:
To je fakt - o nikom, kdo by si kutil příchytky, opravdu nevím..
Ale když tě nebude jejich výroba bavit, tak je při správným rozměru podkladu tapecu a jeho vhodným materiálu ani nebudeš potřebovat - předposledně jsem ušetřil úplně všechny..

Ale když tě nebude jejich výroba bavit, tak je při správným rozměru podkladu tapecu a jeho vhodným materiálu ani nebudeš potřebovat - předposledně jsem ušetřil úplně všechny..

-> Jozka: Pravdu maš panko,ale zas ked budem nečo potrebovat poradit,vim na koho sa obratit,,
s tymi prichytkami,,,dneska mi došiel ten pružinovy drôt a už teraz som to preplatil,ked to porovnam napr. s Pragosom za kolko ich tam predavaju,, a ešte nevim čo s tym dalej vymislim,,,,,
ale snaha je aj to sa musi cenit,,
ps.:ale jak by povedat Eidy,"kto može povedat že si sam spravil prichytky tapacirov že,,,"

s tymi prichytkami,,,dneska mi došiel ten pružinovy drôt a už teraz som to preplatil,ked to porovnam napr. s Pragosom za kolko ich tam predavaju,, a ešte nevim čo s tym dalej vymislim,,,,,

ps.:ale jak by povedat Eidy,"kto može povedat že si sam spravil prichytky tapacirov že,,,"

-> Bukaj: Mám tuším 1. vydání tý příručky a matnej dojem, že Baťa tam nějakej copyright má.. a pokud ne, tak by měl mít, protože "Údržba" je jen zmenšená a lehce očesaná verze téhož.
-> Minott: Tak když se něčemu věnuješ dost dlouho, nahromadí se všelicos. Třeba i příchytky na dveří tapecy

-> Minott: Tak když se něčemu věnuješ dost dlouho, nahromadí se všelicos. Třeba i příchytky na dveří tapecy

-> Jozka: Dílenská příručka mne nenapadla, protože ji mám jinde, než katalogy N.D. a Bati, Cedrychy a Andrty...
A v dílenské příručce, kterou mám k dispozici, není zmíněn autor díla, jelikož je to přímo od AZNP...

A v dílenské příručce, kterou mám k dispozici, není zmíněn autor díla, jelikož je to přímo od AZNP...
-> Bukaj: Jé, nemusím hledat.. 

-> Bukaj: V Baťovi to je - alespoň v tý originální dílenský příručce formátu A4 určitě..
etovar.cz/cs/.../623-skod a-1000-mb-dilenska-priruck a.html
-> wlad 04.01.17 11:02:42: Zkusím pohledat nebo udělat scan..
etovar.cz/cs/.../623-skod a-1000-mb-dilenska-priruck a.html
-> wlad 04.01.17 11:02:42: Zkusím pohledat nebo udělat scan..
-> Eidy: Jsem si říkal, že zrovna Ty bys nenapsal takovou věc...
Jinak v Baťovi jsem to nenašel, ale někde jsem to určitě viděl... :)

Jinak v Baťovi jsem to nenašel, ale někde jsem to určitě viděl... :)
-> Bukaj: Twl, blbě čtu. Já viděl příčku a automaticky myslel příčku motoru.
-> Eidy: Počkej, Eidy, vždyť příčka převodovky i kotevní místa jsou úplně jiné 

Vzhledem k záměnnosti příček, předpokládám zcela identické rozměry. Nejen příčky, ale celé podlahové platformy.