skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tlumič - nevrací se pístnice?
20:06:27
27.08.2015
27.08.2015

minno
-> sekicz: presne tak, vymeniť a neriešiť....stáva sa.
19:53:58
27.08.2015
27.08.2015

MVM
-> sekicz: Klasickej tlumič když vymontuješ ven musí jít poměrně lehce zatlačit dovnitř a úměrně těžko ale plynule musí jít vytahovat ven. Pokud je to jinak - vyměnit neřešit.
19:32:16
27.08.2015
27.08.2015

sekicz
Zdravím, nejsem uplně expert přes podvozky a tlumiče
Ale nedávno jsem si koupil zadní PALácký tlumiče v inzerci, který vypadali dost nově a tak jsem je namontoval a na levym zadnim jsem asi horní uložení málo dotáhl a cca po 700km se mi to vyklepalo matka s těma miskama a gumou se někam ztratili a pístnice byla někde dole pod tím horním uložením. Tak jsem si řekl ok, jsem ocas že jsem to nedotáhl tak jsem tlumič vyndal vytáhnul pístnici dal zpátky, dal nový misky s gumou a matkou přitáhnul jsem to ale ta pístnice se nevrací... když to rukou zatlačim do toho horního uložení, tak stejnak když to někde propruží tak ta pístnice zůstane viset nahoře a slyšim jak to bouchá jako předtim když se to povolilo.
Neví někdo co s tím? Mám koupit novej tlumič nebo jsem někde něco blbě složil?
Díky
Ale nedávno jsem si koupil zadní PALácký tlumiče v inzerci, který vypadali dost nově a tak jsem je namontoval a na levym zadnim jsem asi horní uložení málo dotáhl a cca po 700km se mi to vyklepalo matka s těma miskama a gumou se někam ztratili a pístnice byla někde dole pod tím horním uložením. Tak jsem si řekl ok, jsem ocas že jsem to nedotáhl tak jsem tlumič vyndal vytáhnul pístnici dal zpátky, dal nový misky s gumou a matkou přitáhnul jsem to ale ta pístnice se nevrací... když to rukou zatlačim do toho horního uložení, tak stejnak když to někde propruží tak ta pístnice zůstane viset nahoře a slyšim jak to bouchá jako předtim když se to povolilo.
Neví někdo co s tím? Mám koupit novej tlumič nebo jsem někde něco blbě složil?
Díky