Ja som zase robil repas 4piestov na Rapide. Výmena gumičiek - prachoviek na 4p + nové hadičky na predných kolesách, nové ovzdušňováky a zo začiatku slabo brzdilo, potom mi 2 x padol pedál dole, tak som vymenil aj HBV, znovu ovzdušňovanie ale už strojom kompresorom a tiež spadol dole, tak som stratil nevy a jazdil som pomaličky a brzdy sa chytili. Myslel som že len niekde je špina v HBV a nechal som ho nech sa poriadne rozchdí. M8m nabehané od opravy cca 1000 km a teraz je problém iný brzdy mi začali brzdiť ako bláznivé na jemný dotyk, aj som sa zaradoval ako brzdia, ale tak mi začali tlakovať, že som jazdil s pribrzdeným kolesom. Keď vychladli znova brzdili po starom, ale na ďalší deň sa to zopakovalo, tak som na výlete cezkopec Štós šiel len na ručnej brzde bez dotyku nohy, ale aj tak sopm musel povoliť ovzdušňovák aby som vedel aspoň domov dôjsť. V čom môže byť problém? Dnes som musel núdzovo stúpiť na brzdu tak to prekne zabrzdilo, ale nesnažímm sa šliapať na brzdu kým to nie je nutné.