skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
škoda 120 zadní kotoučová náprava
-> vhml: tak tak 

-> vhml: děkuji ;)
-> doog15 26.06.14 14:43:08: Dobře udělanej buben funguje na ručku taky skvěle. Mimo to, udělej klidně hydrauliku na bubny...
někdo takovej by se určitě našel, když má čas tu sjíždět stránky má čas i odpovědět, tak jako že potřebuji vypálit podložku je mi jasný, nějakej kotouč a třmen a to by se mi hodilo vědět ;)
-> doog15: A máš jako pocit, že jsi jedinej, kdo má času málo a že ostatní ho mají dost? A čekáš že ti tu vysmahnou na požádání přesnej návod? Tak to čekej dál...
chci si právě udělat zadní nápravu jen na hydraulickou ručku , tak sem myslel že kotouč by brzdil líp, (kvůli bokancům) 

že budu potřebovat kotouč je mi jasný
, potřeboval sem vědět jestli to někdo ví z hlavy, nemám tolik času vysedávat u pc ( v dílně mi stojí práce) 

Dej 22mm prasátka, beralový pakny a ušetříš spoustu práce, času, peněz i problémů...
-> doog15: skoda-virt.cz/cz/.../6779
-cml-1000mb
Ja nevim, ale neni to stejne chujovina cpat na kyvku kotouce? Dyt tam ta poloosa nechodi rovnobezne s nohavici, takze v praxi podle me ta kotoucova brzda je horsi nez lepsi. Buben ty vykyvy jeste nejak pochyta, ale kotouce nevim nevim...
potrebujes vediet pouzivat vyhledavaci okenko
si schválně zkus tipnout co bude potřeba k tomu abys vyměnil buben za kotouč
Čus potřebuji vědět co všechno potřebuji pro předělání zadní nápravy na kotoučovou. dík