Demontáž dvouhmoty problémy motor 1.9tdi 77kw

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 21.06.2014 do 29.06.2014, založil/a El_Burro
řadit dle data
12:50:03
29.06.2014
Milan 136
-> El_Burro: odvzdušníš to klasicky...
01:07:00
28.06.2014
El_Burro
Tak jo tak už je tam celá sada od LUKu , jen teda problém nebyl že spojka nešla ale v tom pomocném spojkovém válečku je to nejspíš i zavzdušněné protože sice odor klade ale když mi někdo šlápne na spojku tak ho udržím rukou a to bych asi neměl.Koupím ho nový ale teď otázka jestli to odvzdušním tkahle doma klasicky jak brzdy nebo jestli je na to potřeba nějakej specíalní odvzdušňovací vehement?
23:05:08
22.06.2014
Milan 136
Váleček bych dal novej asi rovnou-nelíbí se mi. Jestli dáš sachs nebo luk je jedno, ale musí být vše od jednoho výrobce. jinak pokud nejde pootočit na povolení tak flexa a vyřezat-běžná praxe...
22:47:04
21.06.2014
suri
1,9 bez štvorkolky má 228mm spojku , vo výrobe luk a sachs , musíš tam dať to čo tam patrí , nedá sa to kombinovať - Luk má aj iné skrutky ako sachs ¸k uchyteniu prítlačáku , luk má 9x M6 SACH Má 6x M7

kúp celý set od jedného výrobcu

zotrvák musíš proste páčiť nasilu kým si diery nenájdeš

valček dávať nový nemusíš , to sa v pohode mení aj neskôr
upraveno 2x, naposled 22.06.2014 09:14:36
22:42:34
21.06.2014
El_Burro
Zdravím potřebuju poradit , vyměnuju matce na autě dvouhmotový setrvačník jelikož jí rachtal dost dlouho no a teď sem jí musel přitáhnout na laně.Převodovku sem sundal vše připravený,dvouhmoťak sem měl už nějakou dobu doma koupený je to LUK,na autě se ukázalo že je Sachs no a pak když sundám přítlačák a lamelu tal to zkoušim do toho nového LUKa a lamela by tam šla ale ten přítlačák tam nechytím je to trochu jiné a jinak ty dvouhmoťáky mají stejný průměr 280 mm,teď de o to jestli je úplně jiný nebo se jen liší od Sachsu,jestli stačí když koupim spojkovou sadu od LUKu kterou to stejně chce a nebo musim shánět i jinej dvouhmoťák? Potom ještě ten starý setrvačník mi nejde pootočit tak abych se dostal na ty šrouby a povolil ho od té klikovky jde to hrozně blbě páčit za ty šrouby šroubovákem. No a poslední věc když sem vyndaval spojkový váleček tak vyteklo něco kapaliny a ta manžeta je utržená,když ho ale stlačím tak se normálně vrátí,musím koupit teda i nový váleček? Děkuji za rady matka na mě hrozně spěchá protože to auto vydělává tady sou fotky : el-burro.rajce.idnes.cz/O ctavia_2_Dvouhmota
Extreme Tyres