Cukání zadního kola,jakoby házelo

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 12.05.2014 do 13.05.2014, založil/a BooCheer
řadit dle data
23:45:54
13.05.2014
Borderer
Jen v tahu a v určitejch otáčkách dělá často bordel homokineťák, ale to fakt nebude tvuj případ. :-D
23:44:00
13.05.2014
Borderer
Tak pokud to dělá jen v určitym rozsahu otáček bez vlivu na rychlost, tak to logicky musí bejt problém s motorem a ne se zbytkem hnacího ústrojí. Bejt to na poloosách nebo v převodovce, tak ti to dělá buď jen na určitejch rychlostech, nebo se to bude s rychlostí vozu zhoršovat. A navíc by to dělalo pořád a ne v tahu. To, že se ozve cvaknutí od kamenů je naprosto normální, když už maj vůli a ničemu to nevadí.
22:18:56
12.05.2014
BooCheer
Taky mě napadlo že by to dělal motor který vynechává ale jde to z levé zadní strany přímo od kola jakobych měl osmici
22:16:29
12.05.2014
Eidy
-> BooCheer: Jak jsi přišel na to levý kolo? Pocit? No když zvedneš zadní kola a zavrkláš za ně (poloosou), ucítíš vůli na kamenech.

Ještě něco úplně jinýho, vyndej schválně svíčky a mrkni na ně. Zní to divně, ale zkus to.
22:10:52
12.05.2014
BooCheer
Zdravím vás. Mám prolém se svou užovkou 120 osazenou sériovým motorem 781.136B. Mám ji na emkových nápravách na kterých jsem před cca 8 tis. km dělal go. Dnes mi to nedalo a chtěl jsem zjistit co to dokáže tak jsem chtěl zkusit jestli to umí na jedničku i zagumovat. Umělo jenže se stala ta vec,že mi v určitém rozsahu otáček jakoby háže zadní levé kolo. Asi od 2000 do 3000 otáček. Ale pouze v tahu. Pokud je auto na rovince rozjeté a jenom to udržuju tak to nedělá. Jen když třeba jednu v těchto otáčkách do kopce a nebo akceleruji. Jenže ta sranda je v tom že to zadní kolo nehází. Už jsem dával i několik druhých kol dokonce jsem měl sundané oba bubny a všechno je v naprostém pořádku. Bubny na kuželu drží perfektně. Tak už vážně nevím. Jediné co mě napadá tak že se odehrálo něco v diferenciálu nebo unašecích kamenech protože jsem si všiml že dkyž na volnoběh trochu prudce pustím spojku tak se ozve takový zvuk jakoby unašecí kameny v diferáku měli nějakou extra vůli. Ale to si mylsím že nebude příčina toho že mi v těchto otáčkách při zátahu kope zadní kolo
Extreme Tyres