skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Trubka přední brzdy. Válec - rozd. kostka
Kup metráž a buď kreativní. Jen si ze dvou plochacu a kulatinky musíš udelat přípravek na koncovky.
-> BooCheer: Jak píšeš, no.
Jediná krátká trubka, která se prodává vždy s gumovou průchodkou, je ta správná
Ta na první fotce vypadá na jednu ze zadních...
Jediná krátká trubka, která se prodává vždy s gumovou průchodkou, je ta správná

Ta na první fotce vypadá na jednu ze zadních...
www.e-cat.cz/img/.../XS11
3560621_LRG.jpg Hledám hledám a našel jsem toto. Podle mě to bude ona. co myslíte
Zdravím vás. Obracím se na vás s dotazem. Předělával jsem si užovku a dával jsem si do ní posilovač a nové brzdové válce. Vedení od rozdělovače do předních brzd k hlavnímu brzd.válci bylo řešeno nějakým kutilem pomocí několika nadpojených brzdových hadic a různých redukcí. Chtěl jsem to mít tak,jak to být má a koupil jsem si tuto trubku u nás v krámku www.skoda-dily.cz/data/..
./4b16c2c8b132b.jpg řekl jsem mu že chcu trubku která vede od brzdového václe k rozdělovači na předek,dal mi toto. zjisitl jsem že je to naprostá kravina,když vyzkouším veškeré varianty tak jit am proste nemůžu rozumně umístit. Poté když jsem googlil tak jsem zjsitil že pod názvem: "Brzdová trubka od brzdového válce k rozdělovači Přední" se vyrábí snad 5 zcela ROZDÍLNĚ TVAROVANÝCH DRUHŮ .... jsem z toho už blázen a nevím co mám pořídit. Byl by někdot ak hodný a poslal by mi fotku,jak to má vypadat? abych alespon vedel jak mám chlapovi v prodejně popsat že to má vypadat. Děkuji