-> schrenkie: Prave ze ti s tim pujde tocit kdyz tam budes davat ruzne kvalty a pokud to bude nejak ,,drhnout,, tak to poznas, Zkus na volnobeh a pak postupne vsechny kvalty.
Ale musis mit obe strany najednou nahore - ve vzduchu.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zadrhavanie pocas jazdy
-> Kuladmin: Ahoj a ako by sa to malo spravat ked je vsetko OK? Aby som vedel. A pojde mi tym tocit ked tam budem mat kvalt?
tak zkus zvednou celej zadek treba za pricku motoru nad zem abys mohl tocit obemi koly a zkus radit a otacet rukou kolama a uvidis resp ucitis zda je vse ok.

-> Kuladmin 25.12.13 18:12:16: Ahoj siel tam novy prevodovy 2 litre
A mas tam spravny olej a mnozstvi toho oleje v prevodovce?
-> Jarda - zrušená registrace 25.12.13 13:03:19: A co konkretne v poloose mas na mysli? Tam su akurát kamene a tie su dane spravne, zeby bolo chytene lozisko co je pri bubni? Ale to by to robilo aj na neutraly, a vtedy je to ok. Podla mna je pravdepodobnejsie ze nieco drhne v prevodovke, ale nevyznam sa v prevodovke. Prevodovku som ani rozobranu nemal.
nemuže to být problém v poloose? to by mohlo delat v zaberu...
Ahojte mam taky problemik, s mojou Skodou 110, pocas jazdy mi zadrhava nieco pravdepodobne v prevodovke alebo niekde. Skusim to opisat: pocas jazdy na 3 a 4 rychlosti som si vsimol jemne zadrhavanie, alebo skor akoby trhanie celym autom. A popritom mam pocit akoby nieco brzdilo auto, akoby sa niekde stracal vykon. Najpr som myslel ci sa neuvolnila pakna v zadnej brzde, ale ked som vyradil do neutralu tak to prestalo. Cize v brzdach to nebude. Skor myslim ci to nebude niekde v prevodovke. Totiz prevodovka a polosy boli dole, menil som vidlicku. Auto som kupil so zaseknutou 3 a ohnutou vidlickou, cize neslo radit. Netusim co bolo predtým nez som auto kupil, ci to niekto nahodou nasilne nerozbiehal, netahal auto, pripadne s tym necuval nasilu so zaradenou 3 a ci tam vtedy nieco neruplo. Dakujem za kazdy napad co s tym.