skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
130 na kolíbce
-> dragon_cb_cz: No a ja preto nepoužívám vyhladávanie lebo netuším kde to nájsť,ale ako to tu čítám asi som nič nestratil.
s tim vyhledavanim musim souhlasit je to slozite a funguje to nejak divne, napr inzerci mi to najde 3roky starou ale co tu nekdo pridal pred tydnem to nejak zapomene
-> Eidy: Jo, to jsem pak taky zjistil, nic to ale nemění na tom, že je to dobrá ilustrace toho, jak na prd funguje vyhledávání... Je překvapivě složité něco najít i když celkem přesně víš, co by to mělo být...
-> dragon_cb_cz: Na vlastní témata funguje nabídka "moje" hned tady vlevo.
-> MATTESS: Já už to moc nezkouším, protože moje zkušenost je taková, že v 70% případů nenajdu svoje vlastní téma, a to si pamatuju přesný fráze co jsem do něj psal a ve výsledkách NIC. Najdu si něco v práci, večer se k tomu doma chci vrátit a už se mi to zaboha nedaří najít... a tak dále.
-> dragon_cb_cz: ale di. Jak vidíš, jde to. Jen chtít
-> MATTESS: Doporučovat hledání na virtu je (při vší úctě k adminovi) jako hlásat sexuální zdrženlivost v bordelu...
-> Zrzíno: Převodovce je to jedno, na tu se žádný síly přenášet nebudou...
Všechny náplně vyleju a věci co by mohli zdrhnout,protože to bude okulený dýl,ale jesli třeba nemůže přeskočit něco v rychlostce nebo něco.
baterku ven a bacha na brzdovku jo a ještě měrka oleje když je volná tak v náklonu vypadne
Nemyslim si. Já jsem takhle převracel svoje auto a bez problémů.
Chci se zeptat,stane se ňáká neplecha když dám 130tku s vlečkou a 5q převodovkou na kolíbku?Vysype se něco,na co si mám dát majzla atd.Dík