skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Brzdy L/a - ZkuŠenosti?
-> pecen: Hele myslím že nasadit nějaký obložení: Beralový na zadek a lepší desky dopředu tak nemá žádnej význam posilovač nic prostě to utáhneš a myslím že vhml to má odzkoušený já prozatím jen to co jsem zjistil a vím že funguje.
na volnoběh?na volnoběh auto nejezdí,ne?
když berete podtlak ze všech 4 sacích kanálů,tak se to hádá mezi sebou,nebo jak to může fungovat?
já si na brzdy stěžovat nemůžu a jezdím to s podtlakem,vzadu textar,vepředu ds 3000,ale tady se to musí trochu ošoupnout a ohřát aby to fungovalo.
když berete podtlak ze všech 4 sacích kanálů,tak se to hádá mezi sebou,nebo jak to může fungovat?
já si na brzdy stěžovat nemůžu a jezdím to s podtlakem,vzadu textar,vepředu ds 3000,ale tady se to musí trochu ošoupnout a ohřát aby to fungovalo.
-> pecen 19.11.13 17:45:49:
pokud chceš nechat posilovač vytáhni to jen z jednoho válce, takhle to mám já s ostrou vačkou a funguje to.
pokud nechceš posilovač dej původní konzoly. Vahadlo pro tebe nemá větší význam.
pokud chceš aby to brzdilo, kup pořádný destičky a pakny.
pokud chceš nechat posilovač vytáhni to jen z jednoho válce, takhle to mám já s ostrou vačkou a funguje to.
pokud nechceš posilovač dej původní konzoly. Vahadlo pro tebe nemá větší význam.
pokud chceš aby to brzdilo, kup pořádný destičky a pakny.
-> vhml:
nj jasný, právě chci vědět, kdo to má, jaký má zkušenosti, na volnoběh to prostě neubrzdím - toď vše,
nj jasný, právě chci vědět, kdo to má, jaký má zkušenosti, na volnoběh to prostě neubrzdím - toď vše,
-> pecen 19.11.13 17:38:47: strach z čeho?
Že to bude mít dlouhej krok tak tam dáš válečky 15,8mm který maj krok ještě delší?

-> vhml:
pravda obložení mám origo, ale origo konzolu z eRka bych měl strach, je tam jsou tam teď věčí válečky vzadu a ve předu 4písty
pravda obložení mám origo, ale origo konzolu z eRka bych měl strach, je tam jsou tam teď věčí válečky vzadu a ve předu 4písty
A jaký vlastne jezdíš obložení? Dokud nedáš nějaký lepší obložení, tak nemá význam řešit nic moc dalšího. V tom se skrývá většina výkonu brzd.
A proč vahadlo a ne zpátky originál konzolu? Potřebuješ to rozvážit jinak?
A proč vahadlo a ne zpátky originál konzolu? Potřebuješ to rozvážit jinak?
-> darabos:
tenhle jo? www.speedpro.eu/akce-wilw ood-brzdovy-valecek-158mm- p-6048.html (vlastně tam máš dva - přední okruh/zadní okruh + ručku hydro)
a vepředu máš čtyřpísty? - jde mi o to pákování, abych nebyl tam kde teď, chci aby to prostě parádně brzdilo
tenhle jo? www.speedpro.eu/akce-wilw ood-brzdovy-valecek-158mm- p-6048.html (vlastně tam máš dva - přední okruh/zadní okruh + ručku hydro)
a vepředu máš čtyřpísty? - jde mi o to pákování, abych nebyl tam kde teď, chci aby to prostě parádně brzdilo
Ja mam vahadlo a zatial absolutna spokojnost, valceky su 15.8mm, v predu chladaky ala Saky a vzadu kotuce. Neviem na co si presne zvedavy?
Ja mam wilwood valceky zo speedpra, vahadlo vlastna tvorba.
caps lock...
Ja mam wilwood valceky zo speedpra, vahadlo vlastna tvorba.
caps lock...
-> vhml:
JASNĚ, ŽE TAM MÁM VENTIL
JASNĚ, ŽE TAM MÁM VENTIL
Dej jednocestnej ventil z fa/fe hned za sací potrubí a bude to posilovat i na webrech...
S ostrou vačkou to bez ventilu pulzuje s celou hadicí a nic to rozumně nesaje.
S ostrou vačkou to bez ventilu pulzuje s celou hadicí a nic to rozumně nesaje.
NEMÁTE NĚKDO ZKUŠENOSTI S BRZDAMA ALÁ L/A - MYSLÍM BEZ POSILOVAČE? NA WEBRECH TEN PODTLAK, CO TAM MÁM MOC DOBŘE NEFUNGUJE, BRZDIT TO BRZDÍ, ALE!!!!
POTŘEBOVAL BYCH NĚJAKÝ INFO OHLEDNĚ HYDROVÁLCŮ, KDE A JAKÝ KOUPIT, ZBYTEK SI DODĚLÁM
POTŘEBOVAL BYCH NĚJAKÝ INFO OHLEDNĚ HYDROVÁLCŮ, KDE A JAKÝ KOUPIT, ZBYTEK SI DODĚLÁM