-> Peťo_120gL_NZ-sk: tiež som mával problémy s novými pakňami pri nových bubnoch, to ešte za čias kyvky. Tiež som aj skracoval rozperky, takisto aj pracne obrusoval obloženie aby to do seba ľahko vošlo a dokonca som skúšal obrusovať aj torzo pakní (kov) na ich dolnej hrane ako dosadajú do štítu. A kedže som mal u kyvky problém aj s tečením oleja do brzdy, pakne som pár krát menil za nové a zakaždým toto celé absolvoval :) Nakoniec som zistil, že je to nekvalitou dnešných pakní, jednak tie dnešné sú azda aj trošku väčšie, preto s novými bubnami majú problém, druhá vec je, že bývaju krivo zvarené, nie presne do tvaru T, ale nakrivo a to potom robí problém. Zohnal som si vtedy originál azbestové pakne, a tie už boli bez problémov. Po prestabe auta na vlečku sa mi ale znova vyskytol problém ako aj tebe, použil som už mierne zabehnuté pakne (originály) z kyvky a vlečkové nové bubny boli zas takmer bez vôle a drhli. Nesral som sa tým, obrúsil som trochu obloženie a hotovo. A jazdím odvtedy už 2,5 roka a cez 50 tkm a odvtedy som na to nešahol. Tebe odporúčam to isté, obrúsiť trochu pakne aby bubon nezadrhával a dovi dopo. Prípadne skúsiť použiť iné pakne.
Mimochodom zadné pakne si sadajú veľmi dlho a opotrebúvajú sa pomaličky, to znamená že ak bubon po nahodení drhne a brzdy sa prehrievajú, len tak zopár zabrzdení to určite nespraví.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
prehrievanie bubnov vlečka
prohledat
21 příspěvků (zobrazeno 1 až 21) od 15.11.2013 do 17.11.2013, založil/a Peťo_120gL_NZ-sk
-> peti: ano už mi to robi iba jedna strana, ako som kupil nove bubny som PZ stranu rozobral zlozil, par krat suchlo a bol pokoj, LZ s novym bubnom vobec, po nasadeni to rukou ani nepohnem, teraz ako som ubral na rozperke viem nasunut bubon lahsie možno o 2-3 cm ale potom zase to iste, proste pakne(aj ked su stiahnute, stare/nove) ho nepustia..tak ti poviem že podla mojho nazoru to už može byt hocico aj malo paliva v nadrži :D ale ako pred tym mi to nehorelo, nezohrievalo sa a relativne aj ked ovalovito ale aj brzdilo, len ta rucna nesla....
-> Peťo_120gL_NZ-sk: robi to len jedna strana? bubon ide nasadit rukou ale nejjde potocit ani velkou silou? to je mi cudne trosku, nemoze byt kryva hriadel/ motýlik ze po dosadnuti bubna sa to sprajcne?
-> Bukaj: piestik bol meneny pred možno 5 tis, km, netecie a da sa lahucko stlacit dnu prstami...pružinky horne aj dolne nove a aj tie kratke s čapom. stary bubon 233 mm ide ako med, novy 230 mm ani piči, proste by mi zhorelo koleso po 500 metroch take trenie je tam, ono si to proste nevie sadnut
-> Kuladmin: aj tak, rucku som odpojil dokonca uplne, stiahnute na maximum + odbrusena aj rozperna paka...
A prase se normálně vrací? Jdou pístky prasátka zatlačit rukou?
S HBV jsi nic nedělal?
To, že jde buben blbě nasadit na nově složené brzdy je normální, i že poté jde ztuha otáčet bubnem - pakny nejsou vystředěné. Ale po prvním zabrždění už musí jít volně točit...
S HBV jsi nic nedělal?
To, že jde buben blbě nasadit na nově složené brzdy je normální, i že poté jde ztuha otáčet bubnem - pakny nejsou vystředěné. Ale po prvním zabrždění už musí jít volně točit...
A nejde to ani kdyz povolis uplne rucku slozis to dohromady stazene uplne k sobe tak i pak to dre o buben? Mas tam vsechny pruzinky?
-> minno: no isto je niekde zrada....samostav rozperna paka a pakne su zo starej napravy, stity brzd boli max opieskovane a natrete alkytonom - nadvarene nie je nikde nič...je tam ten problem, že už po zmontovani nejde ten bubon hladko otocit, sucha sa to tam - myslel som si že si to po par km možno sadne, niake desatiny a oderu a pojde to, no nie, dost km som s tym dal a stale sa to prehrievalo, teraz som ešte ubral na rozpernej pake niake mm, nech sa to skusi stiahnut k sebe trocha viac, ak to nepomoze, tak už vazne neviem
-> Peťo_120gL_NZ-sk: ja by som to videl na shitne samostavy alebo rozperne paky, inak nie je mozne aby to suchalo. Pripadne nie su nejako potunene stity? Nadvarena ta plocha, kde v dolnej casti dosadaju pakne.
-> minno: ano pakne su pouzite z kyvadlovej napravy.s brzdami som pri tej naprave nemal problem ani pri prevadzke ani pri stk...tu v tych vydratych bubnoch boli pietiky moc vonku a pakne stale suchali o bubon,s novymi bubnami je to detto aj ked su piestiky snad max zasunute
-> Peťo_120gL_NZ-sk: origo tam patria M8x22, 25ky sú už dlhé, ale ako píšu ostatní, má to vplyv len na funkčnosť ručky, ale každopádne si tie šróby skráť, stačí tie dolné dva.
Inak môžeš mať problém aj v pakniach, sú to tie isté čo si mal na kyvke a s ktorými nebol problém?
Inak môžeš mať problém aj v pakniach, sú to tie isté čo si mal na kyvke a s ktorými nebol problém?
-> Peťo_120gL_NZ-sk: to ne, delší šrouby ti omezí jen chod ručky, nic jinýho.
toto je jedina ako taka fotka z montaze kde je vidiet tie srobiky, oni pretrcaju mozno 0,5-0,7 cm, neviem ake tam dlhe tam idu origo a ake som zohnal, ale prozatim pozrem či toto moze byt problem a napisem sem potom
-> Antony: no to je celkom dobra pripomienka, tie 4 šroby som dal troška dlhsie, pozrem sa či to tam nerobi tento efekt...a je to schopne branit celustiam v stiahnutí sa hned po namontovani ? pretože ako som pisal, pedalu som sa ešte ani nedotkol a bubon som nevedel pretocit vlastnou silou, take trenie tam je
-> Peťo_120gL_NZ-sk: Tak v tom případě jak píše Antony
-> Nwkt: brzdove celuste som len prehadzoval z mojej starej nápravy, komplet aj samostavy, čiže povodne diely..
-> Peťo_120gL_NZ-sk: nemáš noc dlouhý šrouby, co drží štít brzdy? pak brání správnému chodu mechanismu a aby brzda brzdila, musí být hodně natěsno roztažený pakny, a nemají dostatečný prostor na stažení 

-> Peťo_120gL_NZ-sk: Tak máš nějaký čínský samostavy, je potuň ubroušením
-> vhml: nemyslím si to, pretože aj ked ho sklepnem na minimum a chcem nasadit bubon, už vtedy to drie, a to som sa brzdoveho pedalu ešte ani nedotkol, ako sa da zistit funkcnost/nefunkcnost samostavu ? roztahovat sa roztahuje normalne, aj na minimum sa da stlacit pekne...
Nezůstává ti viset samoštel?
Zdravim,
vskratke: menil som kyvku 4q (nikdy problem) za vlecku 5q (samý problem), no vela som na tom nenajazdil, po nahodeni to sice slo ale trebalo doštelovať ešte ručnu, po 3 mesacnom státí, odvtedy mi zadne kolesa neustale brzdia, prehrievaju sa a tak. po zhodeni bubnov boli piestiky nadmerne vysunute, čiže bubny boli vydrate na 233-234 mm, tak som ich vymenil, no vobec to nepomohlo, robi to stale. jedno koleso som už niako vyriesil, v LZ a pakne stale tru, (nie su nove, su zanovne) už sa uberalo aj na pakniach ako dosada rozperna tyčka na rucnu a aj na samotnej tyčke, no stale je to o tom istom, piestik sa nedrhne, je novy, aj pružinky, hadice, trubky, lanovod rucnej tiež novy premasteny - ručna je zatim odpojena, mal niekto už tento problem ? dík
vskratke: menil som kyvku 4q (nikdy problem) za vlecku 5q (samý problem), no vela som na tom nenajazdil, po nahodeni to sice slo ale trebalo doštelovať ešte ručnu, po 3 mesacnom státí, odvtedy mi zadne kolesa neustale brzdia, prehrievaju sa a tak. po zhodeni bubnov boli piestiky nadmerne vysunute, čiže bubny boli vydrate na 233-234 mm, tak som ich vymenil, no vobec to nepomohlo, robi to stale. jedno koleso som už niako vyriesil, v LZ a pakne stale tru, (nie su nove, su zanovne) už sa uberalo aj na pakniach ako dosada rozperna tyčka na rucnu a aj na samotnej tyčke, no stale je to o tom istom, piestik sa nedrhne, je novy, aj pružinky, hadice, trubky, lanovod rucnej tiež novy premasteny - ručna je zatim odpojena, mal niekto už tento problem ? dík