Přesunuto z tématu
Co jste dnes Podělali......
-> MisakusX: Tak ono na tom jezdim uz asi prez rok jen jsem o tom nevedel. Klepat tam klepe vsecko od zacatku co to auto mam, takze asi tak :) Spis uz se mi do toho nechce investovat vubec nic, protoze tech problemu co jsou na zacatku nebo uz opravovany na dojeti je tam vic. A jak rikam, auto ted funguje pouze jako posuvnik mezi bodem A a B na trase do 20km normalnim stylem - zadyn zavody nebo kravnuti. Az se vratim ze sluzebky, tak mam v planu poridit neco jinyho, protoze todle uz je celkove proste v pici...

Navic i kdybych si to delal sam, tak stejne budu muset ne geometrii a to se mi nechce uz tuplem. Nejen ze to ten zavit je uz pekne zahnilej, ale po zkusenostech ktery s geometrii mam... Vsude mi nastelovali volant krive, az jsem si ji musel udelat sam pomoci vyrobenejch pripravku. Pak jsem ji nechal jen v servisu premerit predemnou a kupodivu jsem byl presne na 0 a volant rovne. Je smutny, kdyz si clovek na zahrade s autem na spalkach udela daleko lepsi vylsedek prace nez mamrdi v servisu co k tomu maj vsecko mozny a zazemi.