skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
prevodovka z fe 1,9 do fe 1,6
-> DuriQ: Ok byl bych rad zatim dik!
OJOUCH: znami mal 1.8T a prevodovku z 1.9tdi takze to dako pojde zladit, ak ho stretnem skusim sa ho spytat ci si to este pamata co bolo k tomu potrebne ;) co si pamatam tak mi vravel ze rozbeh bol trochu tazsi ale ked sa to uz pohlo tak to slo :)
-> peti: dik
-> peti: dik
Vetru se sem jedna se mi o to same jen octavia mam 1,8 benzin chtel bych prevodovku z 1,9tdi???
-> peti: dik za radu este otazocka ze ci spojka a mekano ostavaju totozne z 1.6 ?
-> DuriQ: urcite to zammne je, kedze na 1,9 d jazdim prevodovku z 1,6, z 1,9 prevodovky zhodis iba medzikus ( na 1,9 je primontovany na prevodovku, na 1,6 je na motore) a prevodovku nahodis do auta, potrebne ktomu nieje nic, je to plug and play prevodovky su rovnake lisia sa stalým prevodom
je mozne pouzit do feldy 1,6 prevodovku z feldy 1,9 , ak ano skusal to niekto a co je ktomu vsetko potrebne ?
urcite sa budete pytat preco to chcem :) jednoducho chcem usetrit PHM a to sa da jedine tym, ze klesnu otacky, alebo pribudne dalsi kvalt, navyse mi pride ta feldova prevodovka kratka :)
snazil som sa tu hladat cez vyhladavnie takuto temu ale nic som nenasiel.
Dik za info
urcite sa budete pytat preco to chcem :) jednoducho chcem usetrit PHM a to sa da jedine tym, ze klesnu otacky, alebo pribudne dalsi kvalt, navyse mi pride ta feldova prevodovka kratka :)
snazil som sa tu hladat cez vyhladavnie takuto temu ale nic som nenasiel.
Dik za info