skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Řazení do závodní feldy 1.6
právě že to vůbec není proto abys měl kulisu víš a táhla ti nekoukala , naopak , táhlo je dole v naprosto stejné poloze, jen se přesune kulička ve které se to hýbe a dole ti vznikne větší páka (páka - mechanismus známý už od lidoopů :-D ) , každopádně u tohohle systém není ten mechanismu který vyrovnává pohyb motoru , takže pokud nechceš klacek honit přes půl auta dej si tvrdé silentbloky.
Tak nikdo opravdu nic ? To jezdíte všichni se sériovým řazením?
Mohl by jsi hodit nějakou fotku, popřípadě cenu co za ní jestli je možnost odkoupení 

Musí se přesunout ta koule co v lůžku, mám několik těchto konzol
Aha tak tuto knihu mám a jediné co v ní je tento obrázek. Který akorát zvedne výše kulisu, aby táhla nekoukaly tolik z pod auta ven. A ještě je tam u toho rok 1994 - 1995 r.v. Asi by to šlo použít i na novější, ale tímto se nevyřeší nic, krom toho že kulisa bude výš.
Náhodou nějaký ten výkres nemáš, nebo aspoň typ v které knížce to je dík.
Celou kulisu převařit. Jsou na to obrázky v knížce na ladění felicií.
Ahoj, potřeboval bych od vás nějakou radu vaši zkušenost. Řeším otázku řazení do feldy na rally s motorem 1.6. Jde mi hlavně o to jak vyřešit kulisu její šílený dlouhý nepřesný chod. Původní páku chci eště prodloužit abych vytáhl ,, klacek " více nahoru a nemusely se dělat tak dlouhé pohyby při řazení. Jenže tímto prodloužením vůle eště umocním. I přesto že kulisa je nová, takže by měla mít nulové vůle, tak řezení není takové jako bych si představoval u auta co má jezdit závodně. Řešil jste to už někdo, jak jste to předělaly, popřípadně aspoň nějaké poznatky co jste někde zaslechly ? Předem díky.