skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hbv Škoda vs. brzdiče Audi
prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 11.08.2013 do 11.08.2013, založil/a Robert8899
-> gyuri33: stremene sa budu repasovat ale su z funkcneho auta taze by mali byt ajt ak v poriadku :)
-> Robert8899 11.08.13 13:29:20: ak tam nebude vzduch, a strmen funguje dobre nema byt preco meky. ak bude mozes ma verejne pokarhat :)
-> gyuri33: to mi je jasne..len aby potom nebol pedal prilis mekky...skodovacky ma najvecsi priemer z tych co mam k dispozicii...z golfa ma tusim 16 a bmw tiez nejak podobne ...skodovacky ma 19 ak sa dobre pametam :D
-> Robert8899: zmeraj si skutocny priemer piestu a daj tam HBV s mensim priemerom a budes mat vetsi tlak na strmeni.
-> gyuri33: no vecsi posilovac ma bmw ale ten nemam kde dat lebo ma priemer 30 cm. Skodovacky a ten z golfa su priblizne priemereom rovnake ale ten z golfa je hrubsi tak asi tam pojde ten z golfa
-> Robert8899: určite ti to utiahne, daj ten co ma väcší posilovač
este mam doma posilovac s HBV z golfa mk2 ten by mal byt ucinnejsi ako skodovacky a velkostou sa nejak nelisia
-> havlik: mne skoride o to ci bude stacit ten HBV prietokom kvapaliny aby pedal nebol prilis makky o posilovac az tak nejde ale ten z feldy nie je zly napad ked sa velmi nelisia
Dej posilovač třeba z felice velikostně neni o tolik jiný ale funguje podstatně líp
Potrebujem poradit. Na moju skodovku chcem dat dopredu 2-piestove brzdice z audi a do zadu 4-piesty z rapidy na dva okruhy jeden na hydraulicku rucnu druhy na noznu brzdu kedze zadok je lahky tak nema zmysel tam davat vecsie brzdice. Ale ide teraz o to ci to HBV zo skodovky utiahne. Ci nebude makky pedal prip. ci to vobec bude brzdit a aky by to malo teoreticky brzdy ucinok. Mam hbv aj s posilovacom z bmw lenze nemam ho kde dat kedze je dost velky. Skodovacky brzdovy valec by mi vyriesil vela problemov co sa tyka brzd ale potrebujem poraidne brzdy kedze mam motor v predu. diky za rady a nazory. Prikladam foto tych prednych brzdicov.