skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
řízení z felicie do favorita
-> Mára-rs: sehnat nějakej co jezdili na závodech , nebo si nechat udělat pastorek co bude mít strmější to zkroucení :-D tim ti pujde řízení víc dorejdu na menší pohyb volantem...
jak by se ještě dalo udělat nebo z čeho použít řízení s normalním rejdem a menším otáčením volantu ?
potvrzuji že má řízení z FE. menší rejd měnil sem jen řízení a byl znát menší rejd až sem se divil.
ale kde je rozdíl? napadá mě jen na hřebenu?
válí se my doma orig na fel. a nechce se my ho použít.. kuli rejdu, dost mě to vadilo.
ale kde je rozdíl? napadá mě jen na hřebenu?
válí se my doma orig na fel. a nechce se my ho použít.. kuli rejdu, dost mě to vadilo.
-> Nepér: ee :D 1mm sbíhavost :D
A nemáš tam tak štyry centimetry rozbíhavost? 

-> Kuladmin: mam vyzkoušeno. řízení feldí daný do fáva st typ a už se nevotočim...
A ten rozdil si spis myslim ze je dan tehlici, rizeni jsou naprosto identicka.
Fakt to má menší rejd? Tak to si ho tam dám, mám jedno na půdě... a v plnym rejdu mi to drhne o ramena... spraví se to tím?
-> Tomaso435: nevim kde jsi to vzal ale felda ma dokonce mensi prumer otaceni a ne vetsi sic jen o 5cm ale mensi takze pokud to mas vetsi mas nekde jinde chybu
jinak jsou ty rizeni zamenne
jinak jsou ty rizeni zamenne
-> Tomaso435: nevadí 

hele nevim ani jedno... vím jenom že s feldím řízením se už prostě nevotočim na tah, tam kde dřív to šlo normálně. ten kousek je tam znát....
-> Tomaso435: ale asi až to "nový" neseřiditelný ne?
-> Tomaso435: no nekecej...? nevíš čím to je uzpůsobeno? Vyloženě řízením a nebo třeba délkou pák na těhlicích? Jaký je rozdíl v číslech nevíš?
-> Milan 136: jen feldí má o kapku menší rejd
-> Mára-rs: ano
zdravim prosím o radu nevíte někdo jestli mi sedne řízení z felicie do favorita ?? mam namysli čepy to těhlic a tisicihran na převodce