skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pomoc- Brzdy
-> haso: he, tak zalezi ake brzdy a co sa s nimi robi:-) U 2p staci odvzdusnit bud predok alebo zadok, kedze su tam samostatne okruhy... Ale u 4p a 130 rozvode je predok so zadkom prepojeny. Zas ale aj u tohto zapojenia ked sa meni len zadny valcek a nenecha sa kvapalina vytiect, tak tiez staci odvzdusnit len zadok... Ondrej menil ale cele trubky, cize kvapalina fuc -> odvzdusnit cele.
ale to su napady odvzdusnit len predok a nie aj zadok...no ja teda nejsom zrovna najmanualnejsie zdatny, ale toto by ma nenapadlo
-> minno: diki kamarade 

-> ondrej1: a sme doma

-> minno: dobra otazka :-) nie zadok som neodvzdusnoval ::)
-> ondrej1: a odvzdušňoval si aj zadok? Lebo predok je so zadkom prepojený.
-> Eidy: Ten hlavný valec ešte skusím :) diki ajtak :)
-> ondrej1: Odvzdušnil jsi hlavní válec? Co tyčka od pedálu do HBV, je tam správná vůle?
Zdravim chalani, mám na Vás takú malu prosbu...na rapide som menil všetky predné brzdové trubky aj s novým origo valcom...4-piesty ostali povodné ktoré brzdili super....Ovzdušnil som brzdovú sústavu a ani za toho svatého aby to brzdilo...ked povolím ovzdušnovák tak kvapalina ide vodotriskom...je tam tlak perfektný...ale stále to nie a nie aby to brzdilo...poradte mi že čo može byť zlé..lebo ja už som stoho chorý na hlavu...