skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
brzdy
-> skoda ls 120: Když nemaju objednaju nie? Co to je za díly, že neberou fragokov?
-> Nwkt: tam to memaju
-> skoda ls 120: Si děláš kozy nebo co?
Autosúčiastky Import-export, S.r.o.
Timravy 31
Martin, 3601, Slovensko
+421 43/400 70 11 · autosuciastky.sk

Autosúčiastky Import-export, S.r.o.
Timravy 31
Martin, 3601, Slovensko
+421 43/400 70 11 · autosuciastky.sk
-> skoda ls 120: Tak pokud to nechceš objednat přes internet/telefonem tak asi zkusit v autodílech ne? V tescu asi těžko...
tak to mě poser

ano ale niaku predajnu??? nie internetovu stranku
-> skoda ls 120: Přijde ti to na tý fotce napsaný malym písmem?
Oni pak výrobci už stejně na ten rozdíl tloušťky kašlali. Když jsem před pár lety sháněl kotouče na 4 pístky, tak jsem sehnal už jen TRW a měli jen 9mm.
-> Bukaj: o pol mm tensie 

-> skoda ls 120:
To, co píše -> minno: je řešení, ale 120kové jsou o 1mm tenčí, než 130. Ale na funkci to vliv nemá, když nebudeš destičky hoblovat až na kov
To, co píše -> minno: je řešení, ale 120kové jsou o 1mm tenčí, než 130. Ale na funkci to vliv nemá, když nebudeš destičky hoblovat až na kov

-> skoda ls 120: kup na 120 a daj niekomu stiahnut na sustruhu na potrebny priemer.
U nas nikde sa nedaju zohnat nove kotuce na rapida vie mi niekto porarit kde to kupim????

-> skoda ls 120: HBV jsi odvzdušnil?
-> skoda ls 120: Ale válec umře při odvzdušňování
valec je dobry lebo som menil 4piesty urcite som to blbo odvzdusnil
-> skoda ls 120: Můžete mít mrtvej válec
nemozem odvzdusnit rapidu furd peruje pedal, je tu nieke schema ako odvzdusnovat 4piesty??? Lebo nemozem ju naist.
-> Tommyk: hele , keď som ja pri brzdení pred srncom praskol zadnú trubku tak tomu moc neverím ...
-> suri: nestraš.. snad ty trubky neurvu, ještě to musim omrknout, ted už nevim jak to tam vypadá
Tommyk 16.06.13 14:11:22 napsal:
→ suri: prosimtě ještě.. jak se od sebe liší ABS a bez
ABS?
pripadne je mozno je zamenit? nikdy jsem to nestudoval, tak nevim jestli v ty
hadici neni nejakej ventil treba nebo neco?
kazdopadne podle foto ABS www.cc-autodily.cz/files/ .../118595610.JPG
bez ABS www.cc-autodily.cz/files/ .../115595611.JPG ABS má ten predlžený závit , hadice vymeň ale rátaj s tým že urveš trubky , a tie sú všetky pri ABS rozdielne a relatívne drahé , absolvoval som to v marci a nebyť zdviháku v robote nedal by som to , a to že na odvzdušnenie celého systému vtedy padlo 1,5 litru kvapaliny len na zadok a potom neskôr po výmene predných ďalší liter len na predok ani nejdem hovoriť
→ suri: prosimtě ještě.. jak se od sebe liší ABS a bez
ABS?
pripadne je mozno je zamenit? nikdy jsem to nestudoval, tak nevim jestli v ty
hadici neni nejakej ventil treba nebo neco?
bez ABS www.cc-autodily.cz/files/ .../115595611.JPG ABS má ten predlžený závit , hadice vymeň ale rátaj s tým že urveš trubky , a tie sú všetky pri ABS rozdielne a relatívne drahé , absolvoval som to v marci a nebyť zdviháku v robote nedal by som to , a to že na odvzdušnenie celého systému vtedy padlo 1,5 litru kvapaliny len na zadok a potom neskôr po výmene predných ďalší liter len na predok ani nejdem hovoriť
-> suri: prosimtě ještě.. jak se od sebe liší ABS a bez ABS?
pripadne je mozno je zamenit? nikdy jsem to nestudoval, tak nevim jestli v ty hadici neni nejakej ventil treba nebo neco?
bez ABS www.cc-autodily.cz/files/ .../115595611.JPG
pripadne je mozno je zamenit? nikdy jsem to nestudoval, tak nevim jestli v ty hadici neni nejakej ventil treba nebo neco?
bez ABS www.cc-autodily.cz/files/ .../115595611.JPG
-> suri: no to doufám, protože vzadu mam utržený odvzdušňováky, sice prasátka mám, ale nechce se mi to měnit.. ještě k tomu zbytečně, když to funguje
a stejně ještě nevím jestli je to hadicí nebo čím, ale nevrací se mi pístek pravej predni. Kazdopadne tech par korun za hadici mě nezabije

a stejně ještě nevím jestli je to hadicí nebo čím, ale nevrací se mi pístek pravej predni. Kazdopadne tech par korun za hadici mě nezabije
-> Tommyk: ak neurveš trubky tak to normálne prehodíš a odvzdušníš len predok
-> FORM: 

-> Tommyk: Ale jo, dá, budeš potřebovat bazén o velikosti 2x5 m, cca 10 000 l brzdové kapaliny, neoprenový oblek, potapěčskou sadu, hever, klíč na kola a sadu stranouvých klíčů. Bazén napustíš brzdovkou, auto do něj potopíš, oblékneš neoprén a potapěčskou sadu a dále již postupuješ dle dílenské příručky.
-> Tommyk:

-> Tommyk: ale tak ... za pokus to stálo 

nechci zakladat novy tema tak to tady využiju...
Daj se vyměnit brzdový hadice na felicii (předek) bez toho abych pak musel odvzdušňovat?
asi blbost co..
Daj se vyměnit brzdový hadice na felicii (předek) bez toho abych pak musel odvzdušňovat?
asi blbost co..

ok zapojim to bez krizeni a pak uvidim prohodit to muzu i potom ,
-> m8rinek: v aute mam novej tenhle mam navic a do auta jsem se nedostal abych vyfotil ten hezci

Ok. Každopádně my to tu asi nevymyslíme.
-> Eidy: Jenže škodovka má dvouvývodovej, zatímco třeba Fa má vývody právě 4 a křížem... Ale třeba Felda s ABSkem už má vývody pouze dva. A tenhle válec s posilovačem bych volil já, místo orezlý hrůzy ze seatky :).
-> Eidy: Felda to má křížem, ale na zadek jsou omezovače tlaku.
-> dušan: Zapojil bych to tak, jak to bylo v původním autě. Co na to řekne rozložení váhy je otázka
-> dušan: Zapojil bych to tak, jak to bylo v původním autě. Co na to řekne rozložení váhy je otázka

Křížem bych to nezapojoval. Škodovka to taky nemá křížem. Jeden okruh bude třeba nabíhat dřív a pak to bude brzdit nesouměrně. Hlavně by pak nešel dát omezovač. Například.
Chtělo to okouknout z auta. Zkus někde poptat ne Seat foru.
Chtělo to okouknout z auta. Zkus někde poptat ne Seat foru.
-> stepan: ja už nevím jak to ten seat měl , to auto už není 

nevím ., pokud to bude nutné tak jo
-> dušan: Tak zapojit stejně jako to měl ten seat (takže nejspíš tak jak si kreslil).
-> dušan: a budeš dávat omezovače tlaku???
seat ibiza bez abs s posilovačem
-> stepan: jj,
-> J.T.: Nebo jakýkoliv jiný auto...
-> m8rinek: nebo felina
Favo a felda má řešené brzdy do kříže.jinak do erka to zkouším já dostat vč. posilovače z feldy
Válec tipuju fáčko...
-> dušan: A co je to za válec?
wtf?? a kudma teče brzdovka dovnitř? nějaké foto toho válce? dokumentace?
nekde jsem cetl jsem ze se to ma zapojit krizem
Cau kluci . Potreboval bych odsouhlasit zapojeni brzdoveho okruhu na litra , davam tam brzdovy valec ktrery ma 4 vyvody