skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
dlhe stifty pod loukote
-> aceboss: jj, taky jsem byl teď informován. . .
Vyřešeno dneska došla zpráva, že už jsou na světě. Takže vyřešeno.
-> venni: nedělá, chtěl jsem rozjet výrobu u člověka co to dělal pro něj a bylo to na kua dlouhý loktě...
-> venni: pokud vím, tak už nevede. . .
-> aceboss: Dusík...
Máte jiný typ na dodavatele, výrobce dlouhých šteftů než je na odkazu. Momentálně nejsou a termín je ve hvězdách?

-> matoo: Dělalo, jenže po pár letech jsou slabý stěny u sedel vyětípaný a kola, který maj dneska relativně slušnou hodnotu jsou v prdeli. Nevidim důvod proč znehodnocovat další, když takhle zprasenejch kol je už dost...
-> Zazaa: nj, ale zaujimave ze sa to robilo aj kedysi...kazdy ma ine chute
-> matoo: a zkurveni loukoti ...
-> ptk: alebo ak nechces riesit dlhe stifty da sa ist aj cestou trubkovych matiek
takže štifty sú moc dlhé na puklice? tak to si spravím druhú sadu nábojov,
dobrá správa je, že štifty stačí prelisovať, bál som sa komplikovanejšieho procesu.
máte niekto typ aj na to, kde ich zohnať?
a dík za info
dobrá správa je, že štifty stačí prelisovať, bál som sa komplikovanejšieho procesu.
máte niekto typ aj na to, kde ich zohnať?
a dík za info
-> ptk: Poklice těžko, štefty alespoň 60mm, výměna vylisování...
zdravim,
potreboval by som poradit, kde zohnat dlhe stifty na loukote (na Rku) a ako ich vymeniť.
A este ci niekto nema skusenost s takymito stiftami, ci je potom mozne obut na auto plechace s puklicami (ci nie su az moc dlhe), pripadne ine problemy (so zakonom ci STK)...
Dakujem
potreboval by som poradit, kde zohnat dlhe stifty na loukote (na Rku) a ako ich vymeniť.
A este ci niekto nema skusenost s takymito stiftami, ci je potom mozne obut na auto plechace s puklicami (ci nie su az moc dlhe), pripadne ine problemy (so zakonom ci STK)...
Dakujem