skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Přípravek na vymezování zubové vůle Sp
-> m8rinek: tušírovací pastou kontrolujem všechny diferáky v práci. Jen je nevýhoda že to vždy musíš namazat, složit, zkusit, rozebrat, podívat se.
-> m8rinek: Základ je aby tam nějaká vůle byla a nebyla velká, stejně se to při pořádném závdavku zajede a nějaká větší se udělá brzy...jak tomu člověk dupe, jde to docela rychle.
-> Urbi: Já čtu o dvou listech novinového papíru a ty to přeřízne vždy. Cigaretovej bude asi něco jiného. Já to dělal na cit, ale hodinky budou asi ideal
-> m8rinek: proužek cigaretového papírku kámo, jinak já dělám na hodinky přípravkem chyceným na převodovce.
A už jste to někdo na ten papír zkoušeli, nebo je to urban legend? Já měl asi blbý noviny, protože ať jsem udělal v podstatě cokoli tak je to řízlo. Třeba to funguje jenom s Rudým právem.
Jinak existují laky na vymezování ozubených kol(tušírovací pasta), díky kterým je vidět, kde zuby zabírají a dle toho se vůle ladí...
www.samsgarage.org/projec ts/1950-brezel-aus-schwede n?start=5
Jinak existují laky na vymezování ozubených kol(tušírovací pasta), díky kterým je vidět, kde zuby zabírají a dle toho se vůle ladí...
www.samsgarage.org/projec ts/1950-brezel-aus-schwede n?start=5
-> radekra: Dík
... a je to ok, nebo mu ubrat?
... a je to ok, nebo mu ubrat?
-> Sepp: Jestli řeže,tak máš malou vůli
Rychlou radu pls:
ozubení SP řeže novinový papír, to asi není ani na turbo ok?
vhml 31.03.13 13:15:32 napsal:
Dva listy novinového papíru a cit v ruce :-D
Proč 2? Strkáš tam jen jeden, ne?
ozubení SP řeže novinový papír, to asi není ani na turbo ok?
vhml 31.03.13 13:15:32 napsal:
Proč 2? Strkáš tam jen jeden, ne?
-> djmaso: Na to turbo to udělej úplně nejmenší, na hodinky to nepotřebuješ, po složení jezdi chvílu zlehka. Když hýbeš prstem jen ozub. kolem sp, jde ta vůle cítit.
-> djmaso: Oko vidí oko není ....
Takhle už se udělalo pár převodovek a žádný problém
kouknu se jestli někde nemam nějaký obrázek MP-Přípravku ale uděláš i jeden pro mě 

jedná se o přípravek MP 5-103
Ahojte, nemáte někdo foto, nákres přípravku na vymezování zubové vůle SP převodovky?