skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jakou manžetu?
prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 30.03.2013 do 12.04.2013, založil/a Martin/125/
-> Jiří Kmoťa: ako sa tu pise on sa casom oddela sam
-> afro100: ono skôr už pri čistení bude ko , ja som veľakrát popravil manžetu čo si všimli pri prezúvaní a vždy to bolo ko ..
stejne sa ten klb s takym zachvilu vymele .. pozbieralo to vsemozny prach, takze to treba, rozobrat, vymyt a az pri skladani doplnit tukom a zapaskovat ..
-> Jiří Kmoťa:
Dej tuk do manžety, manžetu natáhni z5 na homokloub a zajisti páskou.
Dej tuk do manžety, manžetu natáhni z5 na homokloub a zajisti páskou.
Ahoj chlapy, mám takový problém lze doplnit tuk do vnějšího homokinetického kloubu bez rozebrání přes zimu jsem někde vymetl nějakou díru a ustřelil my pásek co držel manžetu na homokynetáku a bez něj manžeta slezla je zima a potřebuj jezdit ale abych oddělal kloub za to my to zase nestojí proto se ptám?

Šel jsem do neoprenu a maximální spokojenost, není to guma nespuchří a je krásně měkká a pružná i v mrazech. V práci na caravelle jsme manžety měnily co dva roky, neopren už je tam pátým rokem a je furt, jako nová. Na feldu stojí necelé 3 stovky a je to komplet balení, manžeta+spony+tuk.
Na to kolik je s tím práce jí vyměnit se mi vyplatí připlatit si.
2i.cz/88086b4192
2i.cz/bb3b5872a1
www.elit.cz/cz/.../seinsa -autofren-manzety.aspx
Na to kolik je s tím práce jí vyměnit se mi vyplatí připlatit si.
2i.cz/88086b4192
2i.cz/bb3b5872a1
www.elit.cz/cz/.../seinsa -autofren-manzety.aspx
-> Martin/125/: kupuju Gomet sadu (manžeta, tuk, spony) v kelly tušim kolem 150,- a drží 

-> Milan 136: já si právě nejsem jistý jestli byla v oranžový krabici (spidan) nebo ne,ale myslím,že tahle nebyla...budu muset zapátrat,protože levná nebyla!
-> venni: GKN=Spidan
Gomet,spidan souhlas,ty jsou na cajk.Nedávno jsem dával GKN a po půl roku rozpadlá...takže ty nee.
minno 01.04.13 00:06:26 napsal:
alebo originál Škoda. čiže spidan
alebo originál Škoda. čiže spidan
ok diky
gomet doporucujem, mam na fele a v poho
Gomet, Spidan, alebo originál Škoda.
kup original ve skodovce a ty gomety by mely taky drzet.(snad se ted nepletu)
Měl jsem nějakou čínskou a vydržela asi pul roku :( na vnější kloub na poloosu www.autobyznys.cz/qx18K1-
s2/.../br