skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zvýšení podvozku Fe Pickup možnosti?
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 03.03.2013 do 10.03.2013, založil/a SOMALECEK (martin120)
Prodavaji se i hard pruziny na zadek od firmy LESJÖFORS ale bouzel jedna 1900 penez daval jsem to klukum na T4ku a jsou stim strasne spokojeni, kdyby jste chteli tak je muzu poplasit i levneji....
-> SOMALECEK (martin120): jasný. vzadu pod pružinu vytočit podložku ze silonu.
Vepředu by se asi nechalo kousek nad ložiskem. jinak vyrobit podložky taky klidně ze silonu. do horního uložení dát delší štefty a je to
Vepředu by se asi nechalo kousek nad ložiskem. jinak vyrobit podložky taky klidně ze silonu. do horního uložení dát delší štefty a je to
vidím to na silonové podložky, vzadu je to celkem jednoduchý řešení. V předu by mělo postačit předpokládám podložit horní uložení tlumiče je to tak?
vypodložit silonem nejlíp...už jsem to na něčem viděl a dobrý
Nebo použij tohle... www.alsap.cz/fotky3378/..
./katalog_drive-rite.pdf
-> vhml: mohlo by stačit ty z nafty. Ale ty podložky pod péra se běžně používají.
Uvidím, jak mi lehne pickup po montáži HP.
Možná taky zadek budu muset vypodložit
Uvidím, jak mi lehne pickup po montáži HP.
Možná taky zadek budu muset vypodložit
-> Nwkt: to by asi nemel bejt problem. A ted jsem nasel ze z 1,6 a 1,9 jsou tvrdsi. Tak mozna jen nahradim utahane 1,3 novyma 1,6/1,9
-> vhml: Něco takovýho vymyslet www.skodaoctavia.cz/skoda
-octavia/zvednuti-octavie-
vyroba-podlozek
-> Milan 136: nemeril jsem. Jen jak jsem kolem toho lezl tak to vypadalo podobne. Prave mame problem s nakladem, ze se to porad taha po zemi.
-> vhml: změř si průměr drátu a bude ti to jasný že ne. nic tam pak nenaložíš...
Mam stejny problem. Nepasujou dozadu pruziny treba ze 120? na pohled hodne podobnej rozmer, ale nemeril jsem.
co to vypodložit?
Jaké jsou možnosti na zvýšení podvozku u Pickupa, kromě polních cest se pohybuju i po D1 a nbaví mě štrejchat spodkem :-) ale vážně dají se třeba od sachcse, nebo jiného výrobce koupit vyšší tlumiče? Případně ostatní díly podvozku?