repase Hsv/hbv na litra

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 10.02.2013 do 12.02.2013, založil/a Koblet
řadit dle data
21:39:54
12.02.2013
Koblet
-> packa: Kroužek jsem dneska úspěšně nasadil i bez přípravku podle postupu tady na virtu.

-> Bukaj: -> packa: Sehnal jsem komplet HSV/HBV k repasi za přijatelnou cenu, tak uvidím co z toho zachráním. Pokud by to nebylo k tomu, tak bych dal vědět a budu rád za pomoc.

-> Bukaj: O víkendu bych měl mít opískované to rameno tak dám vědět jak vypadá a domluvíme se nějak na ceně.
21:29:38
12.02.2013
Bukaj
-> Koblet:

Tak pokud by ti stačil použitý kroužek, tak bych něco našel. A pokud bys chtěl jeden novej, tak bychom se také nějak domluvili...4

A válce tu také mám, jestli ti stačí jeté na repas.
19:06:03
12.02.2013
packa
S tím kroužkem je torchu problém, nejen ho sehnat, ale i ho tam nasadit, musí na to být speciální přípravek. Ale já ho ve své době nemohl sehnat také, tak jsem ho tam nedal a co už je to let a jezdí to i bez toho. Ten kroužek je tam projistotu, aby se nesvlíkla gumička. Možná bych věděl o někom, kdo by je mohl mít. Já se optám.
17:27:31
12.02.2013
Koblet
Tak jsem se pustil do čištění a bohužel jsem zjistil že na jednom pístku je prasklý ten mosazný kroužek co drží gumičku. Netušíte někdo kde se to dá sehnat? Veškeré gumičky mají na pragosu, ale ten kroužek ne. Dík za tip.
16:30:05
12.02.2013
packa
-> Bukaj: Já si to myslel, když jsem to měl v ruce, tak to vypadalo jako jeden odlitek.

-> Koblet: Jestli se jedná pouze o ten konec, který je jak píšeš poškozen zřejmě tlučením od kladiva, možná by stačilo, pokud je pouze na konci rozklepaný, ho obrousit pilníkem, ale pokud je stržený závit, tak to je horší, Možná se pokusit opravit závitníkem, záleží na poškození závitu. Možná by se vyplatilo poshánět celý komplet, nebo jen tyto válečky použité a nechat vyhonotav a vyrobit nové pístky. S použitím červené brzdové kapaliny a pravidelné její výměny se to odmění dlouhou životností. Když se dají nové gumičky a i když se to vyčistí, jak jsem to udělal já, může to začít téct, jako mě po cca 3. letech. Potom jsem to nechal celé vyhonovat u firmy která se tím zabývá a je to daleko lepší řešení. Zatím to mám z čerstva, takže uvidím po letech. Kamarád to má takto zrepasované už leta a nemuže si vynachválit.
11:21:39
11.02.2013
Bukaj
-> Koblet: Jak jsem ti psal do karty - bohužel, je to jeden celek 8
21:46:46
10.02.2013
Koblet
Nemyslím ten vnitřní závit na průtokáč, ale ten vnější vpravo na fotce. Nejspíš pokus o vytlučení vložky kladivem přes matku. Samozřejmě i ten by šel předělat na menší. Podle obrázků co jsem našel to jako monolit ale nevypadá.
21:39:42
10.02.2013
packa
Je tam špatný závit? No já měl zato, že je to v celku, odlitek. Leda přezávitnit závit na 12 a dát tam 12 průtokáč, jako má stará octavia felicia atd....
18:59:28
10.02.2013
Koblet
Nevíte někdo zda je možné u hlavního válce vyměnit tu zadní část se závitem na velkou matku co se ní připojuje spojková/brzdová trubička? Pohledově se zdá že by to mohlo být vyjmutelné, podle obrázku v katalogu ND také, ale netuším jak to tam drží. Jde to, nebo je třeba sehnat vložku novou? Předem díky za rady.
zvětšit repase Hsv/hbv na litra - obrázek od Koblet vložen 10.02.2013 18:59:28
Extreme Tyres