skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
uvaha-podvozok
-> steyr: najlacnejsie vychadzaju GAZ no naposledy to bola nejaka vadná várka co som si vsimol na virte. Spax je o 10libier drahsie a najdrahsie vychadza Avo. V niektorych obchodoch ponukaju aj Koni, Bilstein takze to by bolo tiez zaujimave.
-> RomanTyle: ano je to cena za kus a bez DPH :) cize 

tady jsou www.motorsportshop.cz/cat
egory/.../33.html ale taky stojí 2450 bez DPH/kus
-> steyr: kolko stoja? pripadne ti odpredam moje zadne od kristka, nove neuzivane
v piatok posielam objednavku na tlmice GAZ...ak by o nich niekto uvazoval mozme objednat naraz a usetrit troska napostovnom....
-> steyr: kolem 30-50liber navíc na tlumiči.
vie niekto pribliznu cenu za AVO tlmice ? pripadne si niekto objednaval v poslednej dobe GAZ ?
radekp 08.02.13 12:10:07 napsal: → matoo: já to říkám furt, založ tu kartu bílé i emku
Byla doba, kdy jsem to Martinovi na FB psal taky, ale v současnosti stále víc chápu proč tady není
aneb tady přesně sedí to pořekadlo o perlách a "něžnému pohlaví od prasete". 

-> matoo: aha, jasné
čo ta to stálo?
čo ta to stálo?
-> Majklsto: tak to je ta starsia verzia co bola original na skodovky, ja mam dutu piestnicu a v nej osku, ktorou si nastavim tuhost, ty mas podla vsetkeho tu prvu variantu a ja mam tu strednu
-> matoo: ja musím vybrat tlmič z auta, naplno ho roztiahnut, vybrat doraz čo je pod krytom piestnice, naplno zatlačit a potom otáčaním piestnice voči obaju, je tam rozsah myslím 2,5 otáčky
-> havlik: asi jsem chtěl napsat bílé i kilu

-> radekp 08.02.13 12:10:07: bíle i Mku? co vim tak má bílé Mko a červené kilo:)
-> radekp: : souhlas, taky bych se mrknul

-> matoo: já to říkám furt, založ tu kartu bílé i emku

-> Majklsto: jazdis zlte? ako sa nastavuju tvoje? moje maju hore kolecko a s tym sa to plynulo meni v rozmedzi 740° tusim
-> matoo: to jazdím aj ja vpredu. Ako ich máš nastavené? Ja som to mal celkom natvrdo ale to bolo ako skala
-> matoo: cena?
-> matoo: to bys nam mohl priblizit, co konkretne a jak jsi namontoval
Hlavne to "co" to jak, to uz si kazdej z nas udela podle vlastniho uvazeni.

Hlavne to "co" to jak, to uz si kazdej z nas udela podle vlastniho uvazeni.

-> vhml: ja mam za par korun KONI z corvetty a uz su implantovane v 100vke, ale rozmery su cca ako skodovacke tlmice, neni tam taky velky rozdiel ako tu zamysla steyr
-> steyr: solidní kravina :-)
prodej ty favoriti a kup si za to 120tkový :-)
A nebo pokud na to nemáš, tak tlumiče od Kurky, ono to taky docela funguje :-)
prodej ty favoriti a kup si za to 120tkový :-)
A nebo pokud na to nemáš, tak tlumiče od Kurky, ono to taky docela funguje :-)
-> steyr: akorad bys vepredu nevaril domecek ale barak jak .... z feldy zadni jsou o dost delsi nez puvodni a nevim co bys delal s pruzinama ? rezal??prijdes o konce... nevymyslejte lidi neco co uz je vymyslene ma rada
zvlaste kdyz chcete setrit.
To radeji vymyslej jak si vydelat na jiz vymyslene reseni.

To radeji vymyslej jak si vydelat na jiz vymyslene reseni.

myslim ze montaz nieje nic strasne...vpredu by sa na domce muselo navarit nic strasne horsie je vzadu tam neviem ako by to vychadzalo :)
podla mna by tie predné na vlečke mohli fungovat, a montáž by nebola az taká patália
fungovalo by to tak jak by to fungovalo ale nema cenu o tom premyslet kdyz je vse uplne jine jinak dlouhe a absolutne nepouzitelne. Musel bys udelat tolik uprav ze bys za tu cenu mel xy originalnich. Dopredu jsou moc dlouhe a navic se zbytecne dlouhym chodem a dozadu buh vi clovek by musel zacit merit. a porovnavat tvrdost pruzin atd atd
jinak na 105-136 existuji i jine osvedcene metody / znacky.
jinak na 105-136 existuji i jine osvedcene metody / znacky.
tak kedze dni su kratke vecere dlhee zamyslam sa otazkou...zastavbou HP sporting do zadohrabu (105_136) ...ovsem opacne :) predok dozadu a zadok dopredu...auta su vahovo + - rovnake...viem ze napravy su celkom ine aj paka na tlmic a pruzinu su rozne... ale je tu otazka ako by to fungovalo ? :)
davnejsie so mvidel takuto zastavbu no nenapada ma ze kde ...PS.. neukamenujte ma je to iba uvaha kedze na zadohraby je drahee a na feldu lacnejsie a dostupnejsie
davnejsie so mvidel takuto zastavbu no nenapada ma ze kde ...PS.. neukamenujte ma je to iba uvaha kedze na zadohraby je drahee a na feldu lacnejsie a dostupnejsie