-> skrillex: jasně, právě pro ten Revival to dle mého názoru (nikdy jsem se svarosvorem nejel a nemám to ani z doslechu), je ptákovina. Rozhodují tam o výsledku úplně jiné věci než čas nebo styl na show section. Nemluvě o tom, že svarosvor ti k lepšímu času na show section asi ani nepomůže. Nemluvě o přejezdech, kde se láme chleba (a nesjpíš se v tvém případě zlomí i poloosa

). Poměr cena/výkon mě tady přijde hodně slabej, na tuhle akci bych to nedával. Možná na nějaký lítání po poli nebo na sněhu, ale tohle (defacto mototuristická akce), to ne...
Úpravy na Rapidu nejsou vlastně žádné - lehce řízlé přední pružiny a trochu přitvrzené tlumiče od Kůrky, cca před 8 lety, takže asi už taky žádný zázrak...
I když už s tím jezdím jen na podobných akcích a vlastně ho nemám moc v ruce, jezdí se mi s tím moc hezky - zkrátka geniální auto fungující už přes 10 let bez větší údržby
Vím že rozkládající se seriovka už na nějaký umístění nemá moc šanci, takže jezdím tak, abych si to užil, popřípadě se zavděčil divákům
A ty jsi jel letošní Buzeráky? S čím?