skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Poloměr otáčení Š130
prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 16.12.2012 do 16.12.2012, založil/a Peklo-Evo-Luboš
-> Peklo-Evo-Luboš: jakou máš geometrii? Protože pomolěr otáčení je skoro stejnej. Pokud se to blbě otáčí na místě, tak to ani geometrie skoro bejt nemůže, spíš moc tvrdý diferáky.
Díky kluci.
-> Dušan: Andrta už jsem poslal dál se zbytkem dílů ze škodovky :-)-> vhml: Zatáčí, ale málo, hodně málo. Z rejdu do rejdu má 2.8 otáček, jako mělo ostrý řízení na škodovce. Delta má poloměr vnější 10,4m. Takže to asi opravdu bude geometriíí, nebo ještě nastavením diferáků. Jsem zvědav :-)
-> Dušan: Andrta už jsem poslal dál se zbytkem dílů ze škodovky :-)-> vhml: Zatáčí, ale málo, hodně málo. Z rejdu do rejdu má 2.8 otáček, jako mělo ostrý řízení na škodovce. Delta má poloměr vnější 10,4m. Takže to asi opravdu bude geometriíí, nebo ještě nastavením diferáků. Jsem zvědav :-)
Copak, Lancie nezatáčí? :-)
Dle Andrta 6,5metru vnitřní, 10,2metru vnější
Dle Andrta 6,5metru vnitřní, 10,2metru vnější
Změřit vnitřní průměr? Vnější, nebo střed? Ne že bych to měl na čem měřit :D.
-> Peklo-Evo-Luboš: to je snad i nekde v Andrtovi
Chlapci, kdo bude tak hodny a na svojí škodovce s hřebenem by mi změříl poloměr otáčení? Tedy, vytočit kola do maximálního rejdu otočit auto dokola, změřit průměru ujetého kruhu a vydělit dvěma :-) Potřebuju porovnat jízdní vlastnosti :-)