-> TooSlow: určitě, ono vymýšlet to s fabii by asi chtělo o dost více změn, nevím.
ale taky už jsem uvažoval že si snížím volant, protože mam taky sport. sedačku.
až to budeš mít pošli fotky :-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Řízení / tyč řízení fabia do felicie
Díky za rychlou odpověď. Tak ji tedy jen hodim níž a použiju prodloužení náby. Bude to jednodužší a hlavně levnější.
snížit dolů by šel, pokud bys dal nějaký mezikus nebo podložku a delší šrouby co drží volantovku u palubky. ohledně výměny z fabie nevim
Zdravím pánové, nevím jestli se to tu už řešilo. Pokud ano, tak se omlouvám, ale nic jsem nenašel.
Potřeboval bych narvat do feldy stavitelnou tyč řízení. Žádné info o stavitelný tyči do feldy jsem nenašel, tak mi napadla z fabie. Nezkoušel to tu někdo z vás? Dá se případně pohnout níž s tou co tam je? Když sedim tak abych v poho držel volant, mlátim kolenama do palubky. Navíc mám připravený sportovní sedačky, takže budu sedět o trochu níž a dál od volantu, což u mý vejšky zas tak nevadí. Mám tu sportovní volant s pěkným odsazením, případně mohu použít prodloužení náby, je mi štve ta poloha volantu po instalaci do auta.
Díky za radu. Láďa
Potřeboval bych narvat do feldy stavitelnou tyč řízení. Žádné info o stavitelný tyči do feldy jsem nenašel, tak mi napadla z fabie. Nezkoušel to tu někdo z vás? Dá se případně pohnout níž s tou co tam je? Když sedim tak abych v poho držel volant, mlátim kolenama do palubky. Navíc mám připravený sportovní sedačky, takže budu sedět o trochu níž a dál od volantu, což u mý vejšky zas tak nevadí. Mám tu sportovní volant s pěkným odsazením, případně mohu použít prodloužení náby, je mi štve ta poloha volantu po instalaci do auta.
Díky za radu. Láďa