skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pomoc s dělítky
prohledat
88 příspěvků (zobrazeno 51 až 88) od 25.11.2012 do 24.10.2013, založil/a Pavel P@nkáč
-> Kuladmin: jj, o to "dělo" mi jde. kompresorem na 8 bar a bez ventilků to stejne nejde. Nedodám tam rychle tolik vzduchu, aby se patky přirazily k ráfku. Jedině to vzít někam do pneuservisu.
-> Antony: Sic te asi nechapu nebo nevim ale nafukovanim ne? Max bez stredu ventilku. Samo teda ze kompresorem a ne pumpickou. Jinak je na to takov spesl ,,delo,, pripadne v domacich podminkach se tomu da pomoci kurtem na stredu po obvodu gumy. Ale zalezi o jake gumy jde.
Existuje nějakej fígl jak dostat u 7mi palců patky gum ke kraji ráfků když je sešroubovavám doma?
-> Tuner#2: Ono to neni o tom ze to nejde, samozrejme ze to ide, ale je to pracnejsie, nez brusenie klasickej farby. Osobne by som pred lestenim do komaxu tiez nesiel ..
-> Antony: On ten komax se úplně blbě nebrousí, na rozdíl od mokré mě tak nelepil papír co jsem zkoušel. Ale pravda nesundaval jsem celo vrstvu i když třeba moje starý límcový kola měli komax 2 vrstvy a límce mě obrousil a vyleštil Dudu 481 bez problému.
-> Tuner#2: tak jsem pročetl skoro celou diskusi a asi to dopadne nějakej základ a vrchní PUR. Komax jako základ asi nedopadne, čas, peníze a pracnost ho pak dostat z límcu dolů hovoří proti.
-> Antony - zrušená registrace 22.08.13 21:24:29: Tohle jsem řešil na svoje kola a profi se dělá práškovej ("komaxit") základ a pak to z přední strany stríknou mokrou + lak. Tak mám i nový ATSa, jsou šedivý a pouze z čelní strany je stříbrná + lak. Ostatně tady mě to tak poradil kluk co se kolama živí (Dudu 481): www.autohificlub.cz/forum
/.../0
a tady výsledek, ale to asi znáš: www.autohificlub.cz/forum /.../0
a tady výsledek, ale to asi znáš: www.autohificlub.cz/forum /.../0
Větřu se sem Pavlovi s dotazem:
Jakou zvolit základní a vrchní barvu (druh, typ) na kola z novovýroby? Komax nechci z důvodů nutnosti následného opracování. .
Jakou zvolit základní a vrchní barvu (druh, typ) na kola z novovýroby? Komax nechci z důvodů nutnosti následného opracování. .
-> Pavel P@nkáč: vymázni to medvědim hovnem... to musí fungovat

stale nikdo? platim zlatem:D
tak nikdo nic? leto za dverma tak si asi budu muset nejak poradit sam

-> m8rinek: asi tak...bohužel
-> Martin/125/: a jak to obuješ? Dělítko smontovaný obouvat nejde...
a co ten spoj přelepit nějakou gumou nebo něčim...a dát do kol duše aby se o ten spoj pak neprořízly tak tam nalepit nějakou gumu a nebo normálně omotat izolačkou v tom spoji...a dat do gum duše...
koukam ze me asi nikdo nepomuze:( nespecha to, zaplatim:) kdyby mel nekdo chut si stim vyhrat...
-> myschaak AZNP K.Hora: do pi*e

-> myschaak AZNP K.Hora 27.11.12 20:42:26: Ale však to je naprosto správné, tak to má být...
To vjezdy se musí upravit
-> OndraKrupi: No já z auta "žehličku" (bohužel) nemám... a ani nevíš, jak moc bych chtěl..

-> OndraKrupi: No já z auta "žehličku" (bohužel) nemám... a ani nevíš, jak moc bych chtěl..

-> Pavel P@nkáč: plánuju před vjezdem retardér....tak bacha na něj jo http://www.youtube.com/wa
tch?v=4f49yhFuh0U 

-> myschaak AZNP K.Hora: ty jsi tu chyběl

-> Bajou: když nemáš z auta žehličku tak je to pohoda a u nás uspěješ

-> myschaak AZNP K.Hora:
-> OndraKrupi: /80 je prostě na takový pěkný kola moc

-> OndraKrupi: /80 je prostě na takový pěkný kola moc

-> Bajou: 

-> Bajou: myschaak ví o čem mluví

-> myschaak AZNP K.Hora: Jedeš s tím /80 profilem pryč? Fuj fuj fuj

-> Pavel P@nkáč: já ti to udělám ale nechci tě na menším profilu než na /80 na pohofestu vidět!!!!!!!! ok?

I Zdendovi DNX to utíká přes materiál límce...Já neuměl utěsnit jedno ARC, nakonec jsem dal silikon mezi límce, stáhnul jsem je k sobě, dal silikon přes vytvrdlý spoj a oblepil šedou páskou a bylo...
-> matoo: oboustrana paska nejlip 3M to sem dostal tip taky na ARCcka
ale u pankace tipuju ze to utika odlitkem kdyz na pohofestu rikal ze to tesnil kdecim, takze jedine zkusit cejej vnitrek pretrit nejakou barvou atd
ale u pankace tipuju ze to utika odlitkem kdyz na pohofestu rikal ze to tesnil kdecim, takze jedine zkusit cejej vnitrek pretrit nejakou barvou atd
-> m8rinek: tak potrenuj a das mi je dokupy:)
-> Pavel P@nkáč: hele budu teď řešit jedno svoje nemocný tak pak poreferuju...
-> Pavel P@nkáč: zaplatis a este si ich mozem aj nechat? :D dobry kauf
ja som squalovi skladal ARC, a jemu zasa fiser poradil aby tam dal medzi limce taku tu penovu obojstrannu lepiacu pasku. a div sa svete fungovalo to a stale funguje, skus to tou paskou, je to lepsie ako silikon
ja som squalovi skladal ARC, a jemu zasa fiser poradil aby tam dal medzi limce taku tu penovu obojstrannu lepiacu pasku. a div sa svete fungovalo to a stale funguje, skus to tou paskou, je to lepsie ako silikon
nikdo si nechce za uplatu pohrat s peknyma kolama??

-> m8rinek: jsi kousek, nepomohl by jsi mi s tim? dovezl bych ti to nepospicha to, do jara je casu:)
Jak píše vhml, dělítka jsem těsnil Okroužkem a jedno i po přerovnání hrany foukalo, takže kola srovnat a zatěsnit silokonem...
-> vhml: original, ja uz se trapit s tim nechci, necham to na nekom kdo stim ma zkusenosti
naper tam hodně silikonu :-D
Není to nějaký pochybná novovýroba co bude utíkat skrz materiál?
Není to nějaký pochybná novovýroba co bude utíkat skrz materiál?
nedal by me nekdo z okoli dohromady delitka aby drzeli tlak a neuchzeli, jso to 8palce 175-50-13, zaplatim...