skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kozliky na uchytenie vrchnych ramien
Ok pani, dakujem za postrehy, chcem este dodat, mam este jeden par tych kozlikov,kt. su nepouzitelne lebo sa sundavali karboskou a tie maju tak isto hore drazky. Neviete kde by sa dali zohnat nove ? resp. v lepsom stave ?
trochu sezrany :D
-> quazinko: tie kozlíky na fotke už celkovo vyzerajú že to majú za sebou......
ta podelna drazka ta je divna, kazdopadne to neva, jen se to pri dotazeni trochu prohne
na fotke su dva pary,, teda dva lave a dva prave
-> m8rinek: on mysli ale tu drazku u vrchu kozlika v tom oku, vyzera to tak trochu ako drazka na klinok
-> quazinko: teoreticky by to pouzit malo, nicomu to nevadi, ale vyzera to skor odhnite ako drazka, osobne by som pouzil iny ..
-> m8rinek: on mysli ale tu drazku u vrchu kozlika v tom oku, vyzera to tak trochu ako drazka na klinok
-> quazinko: teoreticky by to pouzit malo, nicomu to nevadi, ale vyzera to skor odhnite ako drazka, osobne by som pouzil iny ..
-> quazinko: je levej a pravej kozlík, liší se jednou či dvěma tečkama v dolní části. Drážka je tam pro pojistný pružný kroužek, který je z vnitřní strany kozlů na ose ramene...
Hello vospolok,
chlapiny, chcem sa spytat, aky je rozdiel (resp. preco?), ma 1 kozlik hore drazku, ostatne nemaju, mozem to pouzit spolu? Vid link:
quazinko.com/kozliky.jpg
Dakujem za postrehy...
Tomas
chlapiny, chcem sa spytat, aky je rozdiel (resp. preco?), ma 1 kozlik hore drazku, ostatne nemaju, mozem to pouzit spolu? Vid link:
quazinko.com/kozliky.jpg
Dakujem za postrehy...
Tomas