skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vrzání spojky při sešlápnutí pedálu-felicia
jinak k tomu skřípnutí tam někde vzadu, to opravdu dělá mraky autum, mě to dělalo samozřejmě taky, ale po jednom rallyovém svezení s několika ručkama atd. to zmizelo a tak 14 dní ticho
tak nevim co jsem tam rozhejbal nebo co

-> David. 14.11.12 13:36:11: tak to am asi zazracnu felu ale mne to nevrze
nebavíme se tu o prošlapávání brzdy ale SPOJKY. Někteří si toho všimli. Když jsem měl odpojený lanovod do spojky tak šel pedál uplně krásně, ale jak je to napružený tak vrže.
-> David.: To popískávaj zadní brzdy né spojka, dá se to vyřešit promazáním, mě už to po tom co si s tim hrál mechanik v servise dobře půl roka nedělá.
-> Pavell: Pedál mi vrže taky, v létě naprosto otřesně, teď v zimě se to zlepšilo. Dočasně mi vždycky pomohlo ho promazat ale po tom co 2x po měsíci začalo zas už na to kašlu.
-> Pavell: Pedál mi vrže taky, v létě naprosto otřesně, teď v zimě se to zlepšilo. Dočasně mi vždycky pomohlo ho promazat ale po tom co 2x po měsíci začalo zas už na to kašlu.
-> David.: To spis slysis jak vzadu dre oblozeni o stit to ma presne ten zvuk. Novejsi auta tam maji plastovy ,,podlozky,,.
-> Pavell: Rozeber tu osicku pedalu a promaz ji je tam pouzdo ktere i jak uz zde bylo napsano casto zatuhava.
-> Pavell: Rozeber tu osicku pedalu a promaz ji je tam pouzdo ktere i jak uz zde bylo napsano casto zatuhava.
-> minno: tak to nevím,ale toto mám odkoukané/odposlouchané je to typický zvuk na parkovišti pro favorita/ felicii když tam manévruje manévruje na zajetí, vyjetí
-> David.: toto som si veru nevšimol, akurát čo je typická závada, že tie spojkové pedály u feld zvyknú zatuhnúť / zahrdzavieť, a potom sa pedál nevracia.
-> minno: no jasně
...že ne,ale tak polechni si je někdy venku
a dělá to od nova (jednu v rodině máme od nova a dělá to též)

a dělá to od nova (jednu v rodině máme od nova a dělá to též)
-> David.: a ty si už vyskúšal všetky felicie i favority?

-> Pavell: takový to vrznutí, písknutí dělají všechny felicie i favority
to isté u mňa...

Zdravím, nevíte někdo proč vrže pedál při sešlápnutí pedálu? Vše jsem namazal a stále to děsné vrzání- POMOC.. díky