skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hpčka felda repas
Mě stál repas pouze vnitřku obou předních tlumičů 1600kč oba byly dost vymlácený. Nutno dodat, že po repasu začal jeden cca po 15-20 tis. km znova téct.
-> Wena: ja sem je posilal primo do HP a repase tlumice vysla na 500 za kus. Chtel sem od nich jeste cislo barvy, ze si je necham u nas opiskovat a pak si je doma nastrikam, jenze zakazky vyrizuje zenska a to je problem, ta ma asi dlouhy vedeni a tlumice mi prisli domu uz nalakovany, jenze vyhozeny penize a prace uplne zbytecna, protoze oni nedavaji pod tu zlutou barvu zadnej zaklad a to se za chvili oloupe... Uz na funglovkach se mi loupala barva a to jeste ani auto nevideli...
-> -Hans-: tak tos je měl domrdaný asi fest co.... když si dával víc jak 2x tolik než to stává běžně....
-> -Hans-: uprava je to najmenej co si spravim aj doma ale na repas si netrufam
Já dával za repas 5500 bez daně i s povrchovou úpravou
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : hej volal som a cca 2tyzdne to potrva a dnes aj odoslane
-> castrol: To asi záleží podle toho, jak moc mají aktuálně v danou chvíli zakázek. Chce se to optat přímo tam.
-> Lock007: -> Tomaso435: dik borci ,striekat sa bude doma len ma to zaujimalo a este jedna vec dlzka repasu sa ako pohybuje ?
-> castrol: vše co bude třeba, ale všechno něco stojí
co já vim tak ti je stříknou jen na přání a s příplatkem.
uz ked to tu je dotaz ked si ich dam repasnut do HP tak ich tam aj streknu alebo to musim sam ?
pokud je pro tebe repas nový olakování tak si je repásni sám ... jinak smaozřejmě HP. pětikilo stojí jeden pokud není něco vohnutýho nebo tak.
no u Huška, tam máš jistotu, protože hodně lidí co ti slíbí, že ti je repásne je stejně pošle jemu a ty pak zaplatíš i tu provizi
Zdravim sehnal jsem HPčka na feldu ty s modrou pružinou a potřebuju je repásnout poradíte kdo je nejvhodnější a víte popřípadě nějaké ceny? Díky